Fremtidens restaurant- oplevelse er derhjemme

Kongernes-Tisvilde-03

Nu er det muligt at få kokkereret og serveret den gode madoplevelse fra Restaurant Kongernes Tisvilde & Charlottenlund hjemme hos sig selv. Deres nye madkoncept Chef’s Table handler i al sin enkelthed om, at en kok – og i visse tilfælde en tjener  – kommer hjem i folks bolig og står for hele pakken i forbindelse med en lækker middag.

Det vil sige, de laver al maden, serverer og rydder op efter sig. Dermed behøver værten ikke at tænke på andet end at hygge om sine gæster og have en fantastisk aften. Som køkkenchef på Kongernes, Mads Dalsborg, forklarer det:

“Vi har i al beskedenhed haft kæmpesucces med vores madkoncept på Kongernes. Derfor har vi funderet over, hvordan vi kunne udvikle og udbrede det til endnu flere mennesker. Da vi alle sammen er vilde med at komme ud til folk, opstod ideen om Chef’s Table. Her besøger vi folks hjem og serverer noget lækkert mad for dem, uden at de behøver at bekymre sig om selv at skulle lave den, stå for serveringen eller for oprydningen. De kan i stedet være nærværende over for deres gæster og til fulde nyde deres egen fest eller selskab.

Vi sørger for det hele, så man kan være de bedste værter for sine gæster. Vi har allerede været ude flere gange med Chef’s Table, og der er allerede en stor efterspørgsel på konceptet,” fortæller Mads Dalsborg.

3 eller 5 retter

Man kan vælge mellem 3 eller 5 retter, og man kan selv stå for vin og kaffe eller vælge at lade Kong- ernes Tisvilde klare det. Der er altid en kok med ud, og hvis man vælger 5 retter, eller ens selskab består af 8-10 gæster, kommer der også en tjener med ude. Det er ikke kun gæsterne, der får en fantastisk oplevelse med Chef’s Table, oplyser køkkenchefen. “Vi hygger os også med det. Det er skønt at møde andre mennesker og gøre dem glade og tilfredse, når vi rykker vores restaurant hjem til dem. Vi har indledt et samarbejde med Broste keramik, så hvis man ønsker det, kan man få lækker nynordisk service og bestik med i pakken. Samtidig har vi også indledt et samarbejde med Løgismose, der er med til at sponsorere snacks og en god cava, som vi tager med ud til gæsterne,” siger Mads Dalsborg.

Håndplukkede medarbejdere til Chef’s Table

Udover køkkenchefen Mads Dalsborg, som er udlært på Tinggården under Jan Friis-Mikkelsens kyndige hænder, tæller teamet Morten Thiele, senest fra Dragsholm Slot, Sanne Knak og Josefine Duedam fra Admiral Hotel og Chris Lindegaard fra Nimb i Tivoli. “Udover de er nogle rigtig dygtige kokke, kan de også lide at at være ude blandt gæsterne, og det gør en kæmpe forskel for oplevelsen, specielt når vi er hjemme hos gæsten selv” Siger ejer Jens Christian Ellekilde.

Hele tiden tættere på gæsten

“En stor del af vores gæster er sommerhusgæster, så dem ser vi primært om sommeren, derfor åbnede vi vores nye restaurant, et godt stykke inde mod byen, hvor flere af vores gæster holder til om vinteren. På den måde kan vi også være tæt på dem i de kolde måneder, og synergien i to restauranter og det nye cateringkoncept giver også rigtig god mening. I Restauranten i Charlottenlund er Sanne Knak ved roret, og hun og de øvrige medarbejdere er selv med til at sammensætte menukortet. Det er vigtigt, at de er en del af konceptet og har hjertet med i arbejdet” påpeger Mads Dalsborg.

Markante smagsnuancer

Kongernes madstil tager udgangs- punkt i ‘less is more’. Maden er enkel og simpel, men fuld af smag. “Vi vil hellere have få, men meget markante smagsnuancer. Man skal blive mæt af smag, og munden skal ikke blive forvirret af for mange forskellige smagsnuancer, der stresser mere, end det gavner. Så når vi serverer en gulerod, skal den smage af gulerod og ikke af alt muligt andet.”

“Vores mad er inspireret af de franske, spanske og italienske madteknikker, men vi har givet det et nynordiske tvist. Vi bruger de gode gamle metoder og er ærlige og skarpe på en rustik måde. Vi vælger gerne råvarer fra små leverandører, der står for den bedste kvalitet. Det kan være grøntsager fra vores lokale grønthandler, eller Jerseykød fra Niels nede på Sydsjælland. Det er den gode kvalitet, der er i fokus.” Og kan man tilføje, den varme, venlige og afslappede stil i begge restauranter som gør, at alle gæster føler sig velkomne. Med deres nye

tiltag, Chef’s Table, vil Restaurant Kongernes Tisvilde & Charlottenlund gerne overføre den gode stem-ning til folks hjem, når deres kokke og tjenere kommer forbi og sørger for en mindeværdig madoplevelse.

Find kontaktoplysninger her

Kongernes-Tisvilde-15 Kongernes-Tisvilde-32