Vær med i den store pakkekalender

FET_Julekalender_Liebhaverboligen_Vind
Deltag i Liebhaverboligens store pakkeleg, hvor du hver dag frem til jul kan vinde flotte og lækre præmier fra nogle af magasinets gavmilde annoncører. Du kan blandt andet vinde et ophold på Hotel Skansen i Båstad, smykker fra Julie Sandlau, chokolade fra Summerbird, vin fra Vinslottet i Greve, køkkengear fra Le Creuset, skjorter fra Stenströms, pels fra Sten Bergström Couture, gavekort til Light-Point, interiør fra Laila Hansen Interieur og Bo-Tikken, overraskelse fra Le Klint, gavekort til tøjbutikken rêve no. 1 og meget mere.

Du skal ind under “Konkurrencer” for at deltage. Første spørgsmål popper op den 1. december, og du skal nå at svare inden klokken 22.00 hver dag.
Den 2. december offentliggøres vinderen af første låge, så følger spørgsmål nummer 2 og ja, sådan fortsætter det indtil jul.

For at deltage skal du være tilmeldt nyhedsbrevet, hvilket du gør på Liebhaverboligen.dk.

God fornøjelse med pakkekalenderen og held og lykke.