Camping i luksusklassen

, ,

Glem alt om primitive små vogne og ubekvemme senge. Nutidens campingferie byder på luksus hele vejen rundt.

At tage på camping er ikke længere kun en primitiv affære. Nutidens luksus-campingvogne og autocampere er indrettet med alle de fornødenheder du kan tænke dig, og det er lige før, du får bedre faciliteter end i sommerhuset eller i dit eget hjem. I hvert fald hvis du vælger en luksusudgave. Tænk på det mobile hjem som et sted, hvor, ferien skal nydes som et hotel eller som dit hjem halvdelen af året. Luksuscampingvognene er kendetegnet ved kvalitet, rummelighed og alle mulige ekstra features – til gengæld skal du punge ud med cirka samme beløb som til et sommerhus med god havudsigt eller en luksusyacht.

Et mobilt hjem i luksusklassen fortjener selvfølgelig helt fantastiske rammer. Rundt omkring i Europa er der en række campingpladser, hvor du vil elske at bo hele sommeren. En af dem kan du endda finde herhjemme i det vestjyske.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

De mobile hjem

 

FET_LuksusCamping_Knaus_Caravisio_01

 

KNAUS CARAVISIO – if dreams come true
Denne kompakte campingvogn produceret af tyske KNAUS byder på futuristisk design, smarte løsninger og en følelse af luksus på blot 22,5 kvadratmeter. Den nyeste teknologi er integreret i designet og byder på blandt andet fingeraftryks-lås, håndfri døråbning, touch-screen brusebad og en masse andre innovative løsninger. Det aerodynamiske design sikrer mindst mulig vindmodstand, når du kører – og så kan hele bagenden åbnes op, så indendørs går i et med udendørs og får vognen til at virke større.

Pladsen bliver udnyttet fuldstændigt med kombi- løsninger, hvor sofaen let kan omdannes til kontorområde, mens det ene vindue kan blive til et stort lærred til tv-projektion. Det hele kan selvfølgelig kontrolleres via din smartphone. Vognen er endnu ikke sat i produktion, og det tætteste du indtil videre kommer er EUROSTAR-modellen fra KNAUS, der har taget en del af interiør-løsningerne til sig og koster omkring 315.000 kr. Hvis Caravisio bliver sat i produktion, vil prisen nok nærme sig 4,5 million kr.

www.caravisio.com

 

FET_LuksusCamping_Adria_Alpina_01

 

ADRIA ALPINA – 9 meters rummelighed
Den 50 år gamle slovenske producent af campingvogne har om nogen erfaring i genren.
Sidste år lancerede de deres hidtil mest luksuriøse model, nemlig den 9 meter lange Alpina, som er et sikkert valg for den kræsne køber. Her er både ovenlysvinduer, lækre interiør- og designdetaljer, med blandt andet nakkestøtte i formspændt træ til den flotte sofa. Selvfølgelig er der tilføjet alt i teknik, som bluetooth og smartphone-kontrol af varme- og musikanlæg. Det er tydeligt at mærke, at der er tale om en gennemført kvalitetsvogn med lys og rummelighed ud over det sædvanlige.
Priserne ligger på omkring 317.000 kr.

www.de.adria-mobil.com

 

FET_LuksusCamping_044_BlueOrnament_Bed_Camera08.0001-3_ohneLichtpunkt

FET_LuksusCamping_041_BlueOrnament_Pass001_Camera09.0000

 

Marchi Mobile eleMMent Palazzo – Ultimativ luksus
Det kan næsten ikke blive mere luksuriøst end en campingtur i østrigske Marchi Mobiles EleMMent Palazzo autocamper, der er det landfaste alternativ til luksusyachten. Her er et unikt industrielt design, funktionalitet og ekstraordinære features kombineret med østrigsk håndværk. I Pallazzo-serien kan du vælge mellem en superior eller exclusive udgave, der er op til 13,7 meter lang og byder på 68 kvadratmeters bolig samt luksus som blandt andet spa-afdeling med rain-shower, master bedroom med kingsize-seng og en 4 meter lang sofa i opholdsafdelingen samt gulvvarme og tagterrase.
Det futuristiske design er inspireret fra motorsportens elegance, flydesign og yacht-design. Du kan erhverve det mobile hjem fra 3 millioner dollars, men hvert køretøj bliver specialbygget til dine behov, så prisen varierer selvfølgelig. Men du kan være sikker på, du ikke møder mange med samme vogn på campingpladsen og så er den faktisk ret økonomisk i forhold til brændstofforbrug.

www.marchi-mobile.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

CAMPINGPLADSERNE

 

FET_LuksusCamping_Les-mouettes-camping_011

 

Luksus ved den franske granitkyst
Hører du til typen, hvor sol og sommer er et must, og du gerne kører langt efter det? Så besøg den fem-stjernede campingplads Campsite Brittany, Village Les Mouettes, ved Frankrigs såkaldte lyserøde granitkyst, som byder på al den komfort, du kan ønske dig. Her er alt i pools, både udendørs og indendørs, opvarmede og ikke-opvarmede samt vandland eller en tur til strandens hvide sand i stedet.

www.campinglesmouettes.co.uk

 

FET_LuksusCamping_camping-02

 

Bayersk natur og atmosfære
Lige midt i Sydtysklands naturskønne Schwartzwald, hvor træerne og høje bjerge strækker sig til alle sider ligger Campsite Münstertal, der blev grundlagt tilbage i 60’erne. Tag på vandreture i bjerg- og skovområder, eller lej en hest og se området fra hesteryg. For de små er der adventure-legeplads, og dagene kan tilbringes ved poolen med udsigt til bjerget Belchen. Handl ind i det velassorterede supermaked eller indtag aftensmaden i restauranten, der selvfølgelig byder på traditionelle bayerske retter og atmosfære.

www.camping-muenstertal.de

 

FET_LuksusCamping_Fiskerhus-bil-85

FET_LuksusCamping_Hvidbjerg_Strand_realkredit1

 

Perfekt til børnene i Danmark
Sommeren er jo faktisk også rigtig dejlig i Danmark, og hos Hvidbjerg Strand Feriepark ved Blåvand får du både pools, vandland, wellness og fantastiske omgivelser med udsigt til Vesterhavet. Nogle gange må ferien bare være på børnenes principper, og så er det skønt ikke at skulle køre flere døgn sydpå. Samtidig byder Hvidbjerg på de bedste faciliteter for børnene – fx et stort indendørs legeland og masser af udendørs legepladser. Campingpladsen er flere gange blevet kåret til at være mellem Europas 12 bedste af tyske ADAC, og skal det være virkelig luksus, så lej en XL-plads med privat badehus.

www.hvidbjerg.dk