På søndag slutter sommertiden, og vi går kortere og mørkere dage i møde.
Det er der ingen grund til at hænge med mulen over. På denne og de næste otte sider handler det om velvære – om at overvinde kulde og mørke med optimering af krop og sind.
Vi starter på denne side med fem spaprodukter til dig selv.

 

FET_Hjemmespa_Karmameju

 

Bodyscrub

En lækker bodyscrub er en essentiel del af hjemmespa-ritualet. Du kan nemt selv kreere én ved hjælp af få ingredienser (bland en kop havregryn, en kop kop brun sukker og en kop olivenolie), men vælger du at investere i én, bør den være blid mod huden og dufte godt. Vi anbefaler Karmameju’s version, som indeholder havtorn og arganolie og dufter skønt af patchouli og cedertræ.

Karmameju “Foxy Salt Body Scrub”, 350 ml, 270 kr.
www.karmameju.com 

 

FET_Hjemmespa_Lexington

 

Badekåbe 

Ingen spadag uden en badekåbe, som du kan svøbe dig ind i. Lexington fører forskellige modeller til både mænd og kvinder, men denne sag er i velour og 100% bomuld og føles derfor ekstra blød.

Lexington Velour Robe, 1.495 kr.
www.lexingtoncompany.com 

 

FET_Hjemmespa_REN

 

Badeolie

En velduftende badeolie virker berolig-

ende og gør huden silkeblød – og så er få dråber ofte nok. Vælg én, der er drøj i brug, som feks. den marokkanske rosenolie fra REN. Sidstnævnte er én af verdens mest anerkendte essentielle olier. Bland et par eksklusive dråber i et dampende varmt karbad og du kommer hurtigt i wellness heaven!

REN “Moroccan Rose Otto Bath Oil”, 110 ml, 395 kr.
www.ren-velvaereshop.dk 

 

FET_Hjemmespa_moroccan oil mask

 

Hårkur 

Sæt prikken over selvfor-

kælelses-i’et med en god hårkur, som redder de trætte lokker. Køb en leave-in kur, hvis du har travlt, eller invester i denne fra Moroccan Oil, som genopbygger hårstråene og tilfører ekstra meget fugt og pleje.

Gå generelt efter masker, der giver glans og elasticitet
– og undgå produkter med silikone i.

Moroccan Oil “Intense Hydrating Mask”, 250 ml, 269 kr.
www.ezzence.dk 

 

FET_Hjemmespa_Voluspa

 

Duftlys 

Duftlys spreder varme og hygge, men kan også være en lækker detalje i indretningen. Brug dem i hjemmespaen og oplev, hvordan du falder helt ned i gear. Èt stort lys er ofte nok til at skabe den rette stemning.

Voluspas duftlys holder i ca. 25 timer, og der kan vælges mellem mange, forskellige duftvarianter, f.eks.

Voluspa “Crisp Champagne”, 127 kr.
www.royaldesign.dk