Sommerklar fra top til tå

,

Selvom vejret ikke ligefrem har været sommerligt indtil videre, lever vi i håbet om en pludselig hedebølge.
Det skønneste ved sommeren er følelsen af frihed. Tid til at slappe af og lyst til alt det sjove. Der er mange genveje, du kan skyde, hvis du gerne vil se lækker ud i sommeren, uden at bruge en masse tid på det.

 

FET_Liebhaverboligen_Sommerklar

 

Lækker solbrun uanset vejret

I en travl hverdag, hvor ingen har tid til at ligge længe i solen og i øvrigt også i stigende grad er blevet bevidste om at begrænse påvirkningen af farlige solstråler, har flere og flere opdaget spraytan. I løbet af få år er spraytan blevet et reelt alternativ til soldyrkning og giver en jævn og naturlig farve over hele kroppen.

”Mange af vores kunder er bekymrede for, om de får en orange kulør, men det kan jeg garantere for, at ingen gør. Spraytan ser helt naturligt ud, hvis man bruger de rigtige produkter, og derfor gælder det om at vælge et sted, der bruger tanningvæske, som passer til danske kvinders lyse hud,” forklarer Inge Stephensen fra Tanning Danmark i Gentofte.

”Mange af de produkter, der er på markedet, kommer fra Asien og er tilpasset en anden hudtone end vores, og derved kan huden få en orange nuance. Vores væsker er lavet i Italien, og de arbejder sammen med hudens eget pigment, så der er ingen risiko.”

Tanningvæsken påføres manuelt med en professionel airbrush-pistol, og efter kun én behandling opnår du en farve, som havde du været sydpå i dagevis. Farven holder 5-10 dage, og behandlingen, der tager et kvarter, er helt ufarlig. Alle væsker er allergivenlige, uden parabener og efterlader huden dejligt blød.

”Væsken fortsætter med at arbejde i omkring seks timer efter behandling, og jeg anbefaler, at man kommer 1-2 dage før en stor begivenhed, så farven lige falder til ro,” siger Inge Stephensen. Prisen pr. behandling er 250 kr., og der er mulighed for rabatordninger.

Tanning Danmark, Søgårdsvej 2, 2820 Gentofte

Se www.tanningdanmark.dk for andre klinikker. 

 

FET_Liebhaverboligen_Sommerklar_0628_Stuhr-5[1]

 

Gør det let for dig selv

Makeup og sommervarme er en dårlig kombi. Med en hurtig farvning af bryn og vipper kan du slippe for at tage mascara af og på hver dag og stadig have effekten af makeup, og du behøver ikke bekymre dig om, at den bliver tværet ud, når du bader.

Det tager kun 10 minutter, og det holder det meste af sommeren. Hos Stuhr koster det 160 kr. for hhv. bryn og vipper, og for det meste kan du komme ind fra gaden i alle Stuhrs saloner og få det gjort med det samme.

 

FET_Liebhaverboligen_Sommerklar_CND-SHELLAC

 

Smukke negle i to uger

Alle kvinder kender frustrationen, når den nylagte neglelak allerede efter nogle timer begynder at skalle. Den frustration er du helt fri for, hvis du vælger shellac.

Shellac lægges som en almindelig neglelak; underlak, farve og overlak, men hærdes i et UV-lys og kræver derfor ingen tørretid.

Overfladen er stærk og skinnende,  og der kommer inden skår, ridser eller udtværinger i lakken, uanset hvad du udsætter neglene for. Lakken, som findes i et utal af farver, skal først skiftes, når neglen i løbet af et par uger er vokset så meget, at det begynder at kunne ses.

Der er mange klinikker, der tilbyder shellac, og priserne starter på omkring 300 kr.

 

FET_Liebhaverboligen_Sommerklar_Sun_body_lotion_spf15

 

Beskyt dig mod solens stråler 

Huden skal holde hele livet, og derfor skal vi passe på den i solen og bruge rigelige mænger solcreme. Rudolph Sun vandt titlen som årets serie ved dette års Danish Beauty Award-uddeling. Serien rummer en hel palet af solprodukter, der kan opfylde alle behov; fra en plejende creme med solfaktor 50 til ansigtet til en luksuriøs kropsolie med solfaktor 15, som giver dine ben en flot overflade. Der er masser af spændende og helt naturlige ingredienser i de svanemærkede produkter; havtorn, der har dokumenteret anti-aging effekt, lindrende kamille og opstrammende, fugtgivende agurk-ekstrakt. Og så har Organic Sun Body Lotion en mild duft af sommer og en fin, let konsistens. Og vigtigst af alt; den trænger ind i huden med det samme, fedter ikke, klistrer ikke og hvidter ikke.

 

FET_Liebhaverboligen_Sommerklar_Depositphotos_7342924_m copy

 

Sandaler kræver velplejede fødder

Fødder er kun flotte, hvis de også er velplejede. Det kan derfor godt betale sig at investere i en professionel fodbehandling, hvor du får fjernet hård hud både på hæle, fodsåler og tæer og får klippet neglene i en passende facon. Og fodbehandling er for både mænd og kvinder, for fødderne er udsat for stor belastning hver eneste dag, men bliver ofte glemt i den daglige pleje. Hos Luxsusfod i Hellerup koster en almindelig fodbehandling 455 kr. hos de to statsautoriserede fodterapeuter Fie Ørum og Jannie Jensen, og pengene er givet godt ud, for behandlingen holder det meste af sommeren.

 

New York Fashionweek ss2014, day 1, outside Honor, Laurèl Pantin, Birkenstocks

New York Fashionweek ss2014, day 1, outside Honor, Laurèl Pantin, Birkenstocks

 

Ingen sommer uden Birkenstock

De tyske sandaler er ikke berømte for deres skønhed, men har man først oplevet, hvor vidunderlige de er at gå i, er det rigtig svært at få dem af igen. Skoen er bygget op, så den støtter både den indre og ydre svang og giver stabilitet i hælen, mens sålen, der er bygget op af kork, latex og ruskind, gør dem super behagelige. Birkenstock findes i dag i et utal af forskellige modeller og farver, så mænd og kvinder, børn og voksne kan findes deres favorit.

 

klikher