Stjernerne i filmbyen har styrtende med penge, og anskaffelsen af store lækre biler i garagen, fylder det samme på deres budget, som indkøb til køleskabet gør på vores. Nu er biler i USA heller ikke belagt med misundelsesafgift på 180% som herhjemme. Liebhaverboligen har kørt en tur ned ad Hollywood Boulevard og bringer her, hvad de superrige kører i for tiden.

 

Harrison Ford out and about in Santa Monica, Los Angeles, America - 14 Sep 2011

Klassisk engelsk

Harrison Ford kører ikke i Ford, men sværger til køretøjer med lidt alder på. Således flyver (og styrter) han i alskens veteranfly, og hjemme i garagen holder der blandt mange andre gamle sportsvogne også denne smukke Austin Healey 3000. Naturligvis i British racing green.

 

Ben Affleck out and about, Los Angeles, America - 30 Nov 2013

Ben Affleck out and about, Los Angeles, America - 30 Nov 2013

Helt nede på jorden

Ben Affleck forærede engang sin lækre kæreste, Jennifer Lopez, en hvid Rolls-Royce, hvorefter hun straks forærede ham en sort. Hun er for længst droppet og det er de fine biler ligeså. Nu er han blevet mere jordnær med Tesla, Jeep og Toyota i garagen. Men han ynder mest at køre rundt i denne muskelbil fra 1960’erne. Det er en Chevrolet SS, som i pæn stand som her kostet ligeså meget som en ny Mercedes. Og Ben er ikke for fin til at tanke den op selv.

 

Comedienne Ellen Degeneres is spotted heading to her souped up McClaren Mercedes Benz after shopping at Maxfields Clothing store in West Hollywood, Ca

En rigtig mandebil

Det lesbiske talkshow-ikon, Ellen Degeneres, er ikke til små feminine biler, når hun kører fra studierne og hjem til kæresten Portia di Rossi i Beverly Hills. Her nyder hun at buldre af sted i denne meget maskuline Mercedes SLS AMG med en svimlende topfart på 337 km/t. I øvrigt er der ikke noget sted i Californien, hvor du må køre hurtigere end 120 km/t., men pyt! Rart at vide, at man kan køre fra de fleste af kollegerne i Hollywood, hvis det gjaldt.

 

*EXCLUSIVE* Arnold Schwarzenegger meets with friends in his Bugatti Veyron

Muskelmandens muskelbil

Når man har skabt en karriere på at være Hollywoods stærke mand, kan man ikke blive set i en Kia. Derfor drøner Arnold Schwarzenegger da også rundt i verdens stærkeste og hurtigste bil på landevejen: en Bugatti Veyron med over 1.000 hk. Hans andet yndede køretøj er en stor åben Humvee købt direkte af det amerikanske militær naturligvis.

 

Kanye West and Scott Disick out and about, Los Angeles, America - 13 Nov 2013

Sol på toppen

Familien Kardashians har flere Rolls-Royces i garagen. Her er det reality-søstrene Kim og Kourtneys bedre halv- dele, musikeren Kanye West og modellen Scott Discik, der er ude og lufte håret i Scotts noget vulgære åbne Rolls-Royce.

 

Paris Hilton and Nicky Hilton at Malibu Country Mart, Los Angeles, America - 07 Jul 2014

Lady in red

Paris Hilton elsker biler ligeså meget som mænd. Jo hurtigere jo bedre for begges vedkommende. Hun anskaffede sig for nylig den ultimative sportsvogn – en McLaren til 340.000$, som immervæk er en slat penge for selv rige indbyggere i Hollywood.  Til daglig kører partypigen dog rundt i både Range Rover og i denne knaldrøde Ferrari med det sigende navn California.