Den perfekte morgen

, ,

Mandag morgen! Nok den mest grufulde og forhadte morgen af dem alle. Selvom de fleste nok vil lade snooze-knappen vinde, så kan en halv time ved morgenbordet uden stress faktisk hjælpe dig til at få den helt perfekte morgen – også på en mandag! Design bloggen. Bungalow5s chefredaktør Allan Torp giver dig her de nødvendige designs til det perfekte morgenbord.

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Boligindretning_Nyheder_Alfi kaffekande

Den perfekte kaffekande

I år er det 100 år siden, Alfi solgte deres første termokande, og med 100 år i baggagen har Alfis produkter udviklet sig gennem tiden både i forhold til funktion, og særligt også i deres design. www.alfi.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Boligindretning_Nyheder_Kähler_Hammershøi Cup

Den perfekte kaffekop

Hammershøi-stellet er et elegant og enkelt designstel med fine historiske detaljer i naturlige nordiske materialer – og er Kählers nye stel. De diskrete riller har samtidig en funktionel fordel og sørger for, at koppen er god at holde om. www.kahlerdesign.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Boligindretning_Nyheder_B&O Play_Beolit

Den perfekte morgenradio

B&O Play har netop lanceret en lækker opgradering af Beolite12, som nu er blevet til Beolite15. Beolite15 er ikke kun endnu smukkere end sin forgænger, den er nu også en kraftfuld, bærbar Bluetooth-højttaler med 360 graders lyd, op til 24 timers batterilevetid, og så selvfølgelig lavet i materialer af højeste kvalitet . Perfekt til morgenradio. www.beoplay.com

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Boligindretning_Nyheder_Cahetu_black cat te

Den perfekte morgente

Skøn te fra Norges ældste tehus Black Cat. Som en del af serien 24/7 er 06.00 en kvalitets te til dig, som ønsker velvære, balance og harmoni i dagligdagen. Teen er morgenfrisk og blid. Den har en smag af friske æbler, grøn mate, søde brombær, brændenælde og appelsin. www.cahetu.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Boligindretning_Nyheder_Philips_Juicer

Den perfekte friske juice

Pres hver en dråbe ud af dine frugter og grøntsager med Philips kraftfulde juicer. Det er en hurtig, smagfuld måde til at give din krop det, den behøver. Philips’ juicer er desuden virkelig nem at rengøre, så du i stedet kan bruge tiden på, at nyde den friske, hjemmepressede juice hver eneste morgen. www.philips.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Boligindretning_Nyheder_Cahetu_Siri_Grey_Mel

 

Den perfekte morgenkåbe

Med denne lækre badekåbe fra Aiayu har du aldrig lyst til at skifte til tøj. Badekåben hedder Siri og er strikket i blødt lama uld. Den er blød og let og holder dig varm. www.cahetu.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Boligindretning_Nyheder_Moccamaster

Den perfekte kaffemaskine

Moccamaster laver den allerbedste kaffemaskine til filterkaffe. Find den bønne, du bedst kan lide, og kværn selv efter behov. Moccamaster leverer den bedste friskbryggede kaffe på kortest tid. Sæt kaffen over, inden du går i bad, og den er klar, når du kommer ud! www.moccamaster.dk

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Boligindretning_Nyheder_Portræt_Allan Torp

Blogger, Allan Torp, Bungalow5
Hvad er Bungalow5.dk?
Bungalow5 er den primære danske blog for dem, der brænder for indretning og design i alle dets former, og for dem, der søger inspiration og unikke måder til at indrette det moderne, rolige og stilfulde hjem. www.bungalow5.dk

………………………………………………………………………………………………………………………….