Vind kulturelle oplevelser

Slutspurten op til jul er sat ind, og hvad skal man dog lige finde til på til sin bedre halvdel … eller onkel Kurt. En aften i teatret med fræk stand-up, en dansk klassiker eller et helt nyt danseshow er tre muligheder, der henvender sig til hver sin målgruppe. Så er det bare om at lade sig inspirere.

indenfor murene web

Tag et par venner med ”Indenfor murene”

Med en perlerække af dansk teaters største navne i front præsenterer Folketeatret til februar et af dansk teaters hovedværker … der pudsigt nok handler om indvandrere. Henri Nathansens ”Indenfor murene” er et portræt af en traditionel jødisk familie af det københavnske borgerskab ved sidste århundredeskifte, der pludselig må se nye tider i øjnene, da datteren Esther ønsker at gifte sig med en ung mand, der ikke blot er kris­ten, men også søn af den gamle Adolf Levins arvefjende. Det er en universel fortælling om kærlighed på tværs af kultur, tradition og generation. Som ægteparret Levin ses Waage Sandø og Ghita Nørby, mens Preben Kristensen spiller etatsråd Herming. Nikolaj Kopernikus spiller Meyer og Sofia Nolsøe den unge Esther, der sætter det hele i gang. En læser kan vinde fire billetter til ”Indenfor murene” (samlet værdi 1.580) og invitere hele familien eller et par venner med til en stor dansk teateraften en tirsdag-torsdag i spilleperioden 5. februar – 28. marts.

Spørgsmål: Hvem har skrevet “Indenfor murene”, der spiller på Folketeatret?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Skriv dit svar efterfulgt af – ”murene” i svarfeltet. Udfyld formularen. Vi skal have dit svar senest 12. december. Vinderne får direkte besked – og offentliggøres i næste nummer af Liebhaverboligen (præmien kan ikke byttes til kontanter)

  ———————————————————————————————————–

  robotter web

  Robotboys will be Robotboys

  Hvis du ikke kender dem, gør dine børn det: med over 100 millioner views på YouTube er Robotboys et fænomen i verdensklasse. De trådte ind på scenen i Talent 2008 og har siden vundet Copenhagen Choreographer’s Competition. Med verdenspremieren på ”Det Sidste Show” på Aveny-T til januar vil de og deres dansere sætte nye rekorder for vilde danse-moves på scenen – hvor vildt kan man allerede se nogle prøver af på YouTube og Robotboys.com. Scene­showet får en ekstra dimension af specialdesignede animationer af den danske Oscar-vinder Anders Walter. En læser kan vinde en familiebillet (4 billetter, sam­let værdi ca. 1.100,-) til det fantastiske show, der løber over scenen 30/1-28/2 (bl.a. med 2 daglige shows i vinterferien).

  Spørgsmål: På hvilken scenen er der verdenspremiere på Robotboys’ ”Det sidste show”?

   Dit svar

   Navn (skal udfyldes)

   Adresse (skal udfyldes)

   Postnummer (skal udfyldes

   Mobilnummer (skal udfyldes)

   Din e-mail (skal udfyldes)

   Skriv dit svar efterfulgt af – ”robotter” i svarfeltet. Udfyld formularen. Vi skal have dit svar senest 12. december. Vinderne får direkte besked – og offentliggøres i næste nummer af Liebhaverboligen (præmien kan ikke byttes til kontanter)

   ———————————————————————————————————–

   tøseaften web

   Tøseaften med ”Kvinde?” – eller …

   Sanne Søndergaard går i flæsket på kvinderollen i sit nye show på Frederiksbergscenen til januar (8-31/1), hvor hun bl.a. undrer sig over hvorfor regelbogen for kvinder er læn­gere end regelbogen for mænd. Det skal slet ikke forstås på den måde, at Sanne ikke kan lide mænd. Hun har måske bare svært at forstå reglerne for, hvor mange man må bolle med. For hvor går grænsen mellem at være en pæn pige og snerpet rødstrømpe. Og mellem at være en sjov og spændende kvinde og en slut. Og er det okay for en kvinde at råbe højt? Bande? Sidde med benene spredt? Showet ”Kvinde?” handler om, hvorfor det er så svært for Sanne Søndergaard at ’tage kvinden på’, hvilket både kan være krampe-grinagtigt for en gruppe veninder og ret så oplysende for kvindernes bedre halvdel. En læser af Liebhaverboligen kan vinde 4 billetter til forestillingen på Frederiksbergscenen den 16. januar kl. 20 – samt en flaske cava til opvarmning, i pausen eller efter forestillingen (samlet værdi 900,-).

   Spørgsmål: Hvilken stand-up komiker optræder i showet ”Kvinde?”

    Dit svar

    Navn (skal udfyldes)

    Adresse (skal udfyldes)

    Postnummer (skal udfyldes

    Mobilnummer (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Skriv dit svar efterfulgt af – ”tøser” i svarfeltet. Udfyld formularen. Vi skal have dit svar senest 12. december. Vinderne får direkte besked – og offentliggøres i næste nummer af Liebhaverboligen (præmien kan ikke byttes til kontanter)