mandesager

       SONY ELECTRONICS 4K ULTRA SHORT THROW PROJECTOR

Bif i boligen

Du kan eddersparkeme købe mange biografture for den pose klejner, Sony vil have for deres 4K Ultra Short Throw Projector, men her får du også en absurd lækker hjemmebio. Sonys projektor bruger en laserdiode til at smide 4K-billeder op på væggen i 147 tommer, og selve systemet klarer opgaven, mens det ser rasende godt ud. Her er der nemlig ikke brug for lang afstand til væggen, så hele systemet bestående af projektor, to højtalere og to kabinetter, der passer sammen og bare står og ligner et almindelig TV-møbel. Et lækkert TV-møbel af aluminium med et mega uretfærdigt prisskilt, selvfølgelig. Det får pludselig fladskærmen til at se lidt fesen ud.

www.sony.com

KobaltStainlessSteelToolCh copy

Værkstedet

Enhver mand fortjener et fuldt udstyret værksted, hvor han kan banke ting sammen og slappe af på samme tid, og Kobalt Stainless Steel Tool Chest er måske det ultimative udstyr til det ultimative mande-værksted. Det enorme værktøjsskab har plads til alle dine sager med sin størrelse på 175 x 135 x 46 cm., men Kobalt har samtidig liret beholderen af rustfrit stål med et køleskab, et Pioneer-lydsystem, LED-arbejdslamper og hjul, så du får en mobil mastodont, der helt sikkert ikke går ned på udstyret. Der er desuden plads til et helt ton sager på vognen, hvis du da over-hovedet har så meget værktøj.

www.kobalttools.com

MarshallFridge1 copy

Rock and roll

Hvis der er to ting her i verden, der hører sammen, så er det musik og alkohol. Marshall har leveret musikken siden rock ‘n’ roll gik med ble, og nu fyrer de altså også op for iskolde procenter med deres køleskab, der er gennemført designet som en af de ikoniske forstærkere, som du sikkert har set på scenen til et utal af koncerter. Det er sød musik for alkolhol-entusiaster. Køleskabet fylder 87 x 57 cm. med en dybde på 61,5 cm., og der er 114 liters køler og 12 liters fryseboks at lege med, hvis du får brug for isterninger eller skal have sprutten under frysepunktet. Så kan du drikke som en rockstar.

www.marshallfridge.com

HiCanHighFidelity copy

High Fidelity

Nogle dage er det bare bedst at blive i sengen, og det kan du gøre i overlegen stil med HiCan High fidelity. Det er nemlig en genialt udstyret drømmeseng, der er en konge værdig. Her får du rigeligt med plads til to personer, så damen også kan være der, og Hi Can High Fidelity er desuden toptunet med en indbygget projektor med lærred, et surroundssystem og en PC eller spilkonsol efter dit eget ønske. Vi kunne dog godt have ønsket os et easy access toilet og en kaffemaskine, men HiCan High Fidelity er nu også rimeligt sej med de nuværende features.

www.hi-can.com

Poly-ControlDanalock2 copy

Virtuelle nøgler

Det er fedt, når vi støder på banebrydende produkter med mærkatet “Made In Denmark”, og det er lige præcis, hvad den smarte lås til din hoveddør fra Poly-Control er. Du kan selv installere Danalock med en skruetrækker og 10 minutter af din sparsomme tid, og så har du en lås på døren, der ikke kræver en gammeldags nøgle, men i stedet åbner og låser ved hjælp af din smartphone. Det er genialt. Danalock er desuden krypteret, og du betjener låsen ved hjælp af en app, der giver dig mulighed for at dele virtuelle nøgler med andre, programmere den til at låse op, når du nærmer dig eller simpelthen åbne din egen hoveddør fra alle steder på kloden.

www.poly-control.com

BullerjanFreeFlow1 copy

Motorvarme

Der burde ikke være problemer med at holde temperaturen oppe i stuen, hvis du fyrer op i en Bullerjan Free Flow. Brændeovnene er nemlig blevet brugt til at opvarme hytterne hos canadiske skovhuggere siden starten i 1975, så du kan være sikker på, at de nok skal få den danske vinter ned med nakken. Uden problemer.

Det specielle Free Flow-system sørger for at optimere dit brænde ved at fordele varmen gennem en række rør, og så er det bare en genial bonus, at systemet også medfører et sejt design, der leder tankerne hen til en brølende motor med overdrevent mange cylindre.

www.bullerjan.com

CarbonFiberStormtrooperHel copy

Kul er cool

Man behøver ikke være fanatisk fan af Star Wars for at sætte pris på en Stormtrooper hjelm af kulfiber. Den ser jo stjerne-genial ud. Hjelmen er faktisk brugbar, og den er en del af fire komplette sæt, der er lavet af de amerikanske ingeniører (og fanatiske fans af Star Wars) Jon Blackler, Kevin Proum, Leonard Carson og Daniel Avina, fordi de manglede et fedt kostume til Halloween. Men en af gutterne valgte efterfølgende at sætte sin hjelm til salg, hvilket en heldig køber fik glæde af. Nu venter vi bare på, at en af de andre gutter løber tør for penge, så der kommer flere varer i butikken, og vi selv kan eje en af kulfiber-hjelmene – eller måske endda hele sættet.

www.carbonfibergear.com

BulletproofSuit copy

Stilsikkert

Yessir, der findes et skudsikkert jakkesæt på markedet, som du rent faktisk kan be-stille og få skræddersyet efter dine præcise mål. Jakkesættet beskytter effektivt mod kaliber .45, og det er syet af canadiske Garrison Bespoke, der har brugt 12 måneder sammen med de amerikanske specialstyrker på at udvikle nanoteknologien til stoffet, så du får et materiale på den halve vægt af kevlar, som samtidig er 30 gange stærkere end stål. Det virker selvfølgelig som overkill, medmindre du er en Tony Montana-agtig type, en hemmelig agent eller bare gerne vil suite up og samtidig beskytte dig mod løse håndvåben – det sker jo engang imellem.

www.garrisonbespoke.com

Fakta om mænd & sager – Liebhaverboligen har indledt et spændende samarbejde med mandesager.dk – den direkte vej til nyheder og absolut coolness i gear- og grejuniverset.

Mandesager.dk serverer det bedste indenfor elektronik, gad-gets, mad & drikke, stil, transport og underholdning. Her kan du udleve dine inderste drengedrømme eller opdage helt nye muligheder, du ikke tidligere havde forestillet dig. Siden opdateres dagligt med nye produkter, der alle er nøje udvalgte, fordi de tilbyder et twist af testosteron til moderne mænd.