EKSKLUSIV FORVANDLING

Vores model i denne udgave af eksklusiv forvandling hedder Henni. Hun er 68 år, arbejder stadig som sygeplejerske og i fritiden dyrker hun yoga og badminton. Desuden har Henni fornøjelsen af 8 børnebørn, så hun har nok at se til.

64 644

Henni læste i Liebhaverboligen om EKSKLUSIV FORVANDLING og tilmeldte sig som model for en dag. Henni mener personligt, at modebranchen og stylisterne ofte glemmer kvinder i hendes aldersgruppe. Hun vil gerne følge moden, men ikke prøve på at ligne en på 18 igen og det kan godt være svært.

Store ændringer hos frisøren

Henni bliver budt velkommen i Frisør Kisum på Jægersborg allé 14. Frisørteamet laver en håranalyse og bliver hurtig enige om at lave en stor ændring med Hennis hår. Frisøren Emilie vælger at fremhæve Hennis grå farve og ligger to forskellige lyse striber. Hun slutter af med en toningsfarve, som giver en fantastisk glans i håret. Frisør Helle Kisum vælger at klippe en kort page med et bredt pandehår, som giver fylde og efterfølgende kan styles på mange forskellige måder. Til slut vælger frisør Henriette en make-up, som sætter fokus på modellens øjne og læber.

Få styr på garderoben

Henni har en slank skikkelse og et ungdommeligt sind, derfor kan hun bære mange forskellige sæt tøj. ”Det vi har givet Henni på i dag kan bruges til mange forskellige lejligheder og mixes på kryds og tværs. Det er essentielt at opbygge “basic garderobe” – f.eks. et par lækre læderbukser som man dresser op og ned. Det har også stor betydning, hvilke sko man sætter til”, forklarer Lone, indehaver af Trois Pommes på Strandvejen. Trois pommes åbnede i 1997, for snart 16 år siden og har nu fire filialer. ”Vi elsker at hjælpe kunderne og har et meget personligt forhold til mange af dem” fortæller Lone fra Trois Pommes.

2Eyes Tlf. 39 64 28 28 – Frisør Kisum Tlf. 39 64 29 59 – Trois Pommes Vintage Tlf. 39 61 21 21

Vil du være model til den næste eksklusive forvandling?

Så send en email til: liebhaverboligen@eksklusivforvandling.dk

Vi glæder os tl at forny dig!