Harbour Park

20130927_Stue02 copy

20130927_Stue03 copy

20131004_Aarhusgade_EKS01 copy

20131004_Aarhusgade_EKS02 copy

Vand på tre sider. Lige ved Øresund og tæt på Danmarks største lystbådehavn. Mellem Hellerup og Langelinie og ikke mindst nabo til det smukke Østerbro. Liebhaverboligen har kigget nærmere på lejlighederne i det nye spændende kvarter – Harbour Park – ved indsejlingen til København.

Livet skal leves på havnefronten

Området Harbour Park er attraktivt beliggende på kajkanten i Århusgadekvarteret centralt på Østerbro i det nye 2150 Nordhavn. Samtlige lejligheder i Harbour Park har altan, have eller egen tagterrasse. De fleste har desuden direkte udsigt ud over havnebassinet og Øresund. Der er hele 66 forskellige lejlighedstyper i størrelser fra 70m2 til 170 m2, 2 værelser til 5 værelser, og lejlighederne er sat til salg fra 2-12 millioner kr. Harbour Park bliver skabt med udgangspunkt i solide skandinaviske byggetraditioner, men selvom lejlighederne ligeledes er designet i moderne byggestil, med lys og luft som vigtige pejlemærker, er det stadig den traditionelle indretning og arkitektur, der er dominerende. Hermed sagt, at nye beboere vil opleve boliger, der kan danne rammen om alle slags behov; den aktive børnefamilie, teenagerne, de unge kreative, singler med behov for plads og højt til loftet samt ikke mindst de kvalitetsbevidste seniorer, der ønsker miljø, liv og mulighed for fleksibilitet.

2150 – det mest interessante postnummer i København

I alt 27 lejligheder er solgt og 15 reserverede lejligheder lykkedes det ejendomsmægler Henrik Bengtson fra home Østerbro at få solgt eller reserveret ved det allerførste åbent hus-arrangement i Harbour Park. Det er omkring en fjerdedel af hele byggeriet, der i alt kommer til at bestå af 97 lejligheder: ”Det overgår vores vildeste forventninger. Der var en virkelig stor interesse for selve byggeriet men i særdeleshed for hele kvarteret, for byudviklingen i Nordhavnen og for tankerne bag byrummene. Omvendt kan jeg godt forstå købernes interesse, for Indre Nordhavn er et af de mest interessante områder i København, som på samme tid får helt sin egen identitet og samtidig ligger tæt på Østerbro og København City,” fortæller ejendomsmægler Henrik Bengtson til Liebhaverboligen.

Byen, livet, stemningen

Området emmer af historiens vingesus. Her knoklede havnearbejdere og fiskere, her tjente de til føden gennem generationer. Havnen, der stadig er aktiv, danner rammen om interessant maritim historie. Således bevares flere pakhuse, siloer og andre kendetegn selvom området nu civiliseres og gøres attraktivt for børnefamilier, seniorer, singler og andet godtfolk. Planen med 2150 Nordhavn er et levende miljø med leg, kunst, kultur, caféer og små specialbutikker. Livet skal leves mellem bygningerne!

”Ja, min vurdering er, at der er mange interesserede boligkøbere, der ønsker en moderne kvalitetsbolig i et kvarter som dette. Havnen trækker i folk, og folk lægger vægt på, at kvarteret bliver en blanding af moderne byggeri og det oprindelige, bevaringsværdige havnemiljø,” fortæller Henrik Bengtson fra home.

Nærhed, visioner og miljø

Københavns Kommune har taget det bedste fra de andre bydele, og skabt en vision om denne nye bydel, der byder på en bred palet af oplevelser og mødesteder. Udviklingsselskabet By & Havn, glæder sig over den store interesse fra boligkøberne: ”Der er optimisme i markedet. Både i Ørestad og i de områder langs Københavns Havn, som By & Havn beskæftiger sig med, kan vi konstatere, at der er stor interesse fra boligkøberne. Indre Nordhavn har nogle særlige kvaliteter med sin nærhed til vandet overalt i kvarteret. Det tegner godt for udviklingen, at københavnerne tager så godt imod bydelen,” siger Adm. Direktør Jens Kramer Mikkelsen.

Indre Nordhavn danner rammen for Århusgadekvarterets spændende udvikling de kommende år. Her vil byrummet smelte sammen med vandet – og atmosfæren på Østerbro vil blive tilført en ”saltvandsindsprøjtning” af maritime godter. De eksisterende områder langs Århusgade og Nordre Frihavnsgade vil være porten til det nye havnemiljø og byens nye strandpromenade og Harbour Park på kanten af Øresund. Og modsat en lang række andre visionære bolig- og byudviklingsprojekter har man denne gang fundet den perfekte balance mellem tradition og fornyelse.

20130927_Bad01 copy

20130927_Sove

home Gentoftes salg af Harbour Park er den eneste mulighed for at købe ejerbolig på kajkanten i den nye attraktive bydel på Østerbro i København. Harbour Park er beliggende i det nye Nordhavn med udsigt til frisk luft, skumsprøjt og byens puls. En central beliggenhed med nem og hurtig adgang med hensyn til Metro, bus, tog og indfaldsveje til og fra byen. Der bliver samtidig let adgang til parkering i P-huse og optimale forhold for gående og cyklende.