Mandesager!

GEARET & GREJET – Mandesager er udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund. Gearet og grejet skal ind i boligen … DIY mand!

 

Mandsager_contemporary-table-convertible-into-pool-table-60065-2891219

FUSION TABLE

Hvis du alligevel skal have et spisebord i stuen, kan det vel lige så godt også fungere som et poolbord. Fusion Table måler 2,3 x 1,34 meter, så du får rigeligt med plads til 8 mandfolk, der kan tanke op på et ordentligt festmåltid, før du med et snuptag fjerner de 3 bordplader og afslører aftenens underholdning. Det er skarpt. Bordet er desuden så smart indrettet, at du kan gemme køer, baller og trekant under bordpladerne, når du ikke spiller, og du vælger selv, om designet skal være med eg, valnød eller kirsebærtræ, mens stellet fås i hvid eller sort.
www.lifeform.dk

 

Mandesager_Kaffe_Espresso_Veloce_V12_2

ESPRESSO VELOCE V12

Hvis der virkelig skal bankes noget brændstof ind i kroppen, skal du have fat i en Espresso Veloce V12. Her får du et monster af en espressomaskine, der er formet som en V12-motor. Der bliver kun lavet 500 eksemplarer af det håndlavede mesterværk i første omgang, og de heldige købere får den sejeste leverandør af koffein i form af titanium-magnesium-aluminium-maskinen.
www.espressoveloce.com

 

Mandesager_Vessel2

VESSEL HAMMOCK BATHTUB

Vessel Hammock Bathtub er  et badekar, der er lavet af kulfiber, hvilket gør det så let, at du kan smide det op mellem 2 vægge som en hængekøje. Blæret. Så er der selvfølgelig lige problemet med at finde et sted på badeværelset til baljen, men hvis du alligevel bygger et nyt hus, kan du jo tilpasse planløsningen, så du får plads til kulfiber-karret, der fåes i farverne sort, rød, blå, gul, pink, bronze og sølv.
www.bespokeglobal.com

 

Mandesager_Cardok

CARDOK

Cardok er ikke en almindelig carport. Den gemmer nemlig din bil under jorden, og det er temmeligt blæret, men også ret praktisk, fordi tyve ikke kan stjæle noget, de ikke kan se. Det hele er bygget af galvaniseret stål med hydrauliske pumper til at køre garagen op og ned på 30 sekunder, og du styrer det hele ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, så du ikke behøver at stige ud ad bilen. Ellers er det jo for bøvlet. Du customizer desuden selv systemet, når du bestiller, så du får den rigtige størrelse og et design, der kamuflerer Cardok i din egen indkørsel.
www.cardok.com

 

Mandesager_Julepynt_Grenade

HAND GRENADE CHRISTMAS ORNAMENT

Julen nærmer sig med tunge skridt, og selvom det normalt er kvindernes højtid, kan du snige lidt maskulinitet ind i mikset med Hand Grenade Christmas Ornament. Det er nemlig, som navnet giver et godt gedigent fingerpeg om, julepynt formet som håndgranater.
www.suck.uk.com

 

Mandesager_Pearce_Wrench_Knives_Moto-Mucci

PEARCE KNIVES

Det gælder om at have værktøjet i orden, når du skal skære dig gennem et ordent- ligt stykke kød, og her leverer Pearce Knives virkelig varen. Det er nemlig almindelige metalgenstande, der er lavet om til cirka 20 cm. lange knive. Så kan du gå til bords med en skarp ringnøgle, en hjulnøgle, en hestesko eller en møtrik. Knivene er håndlavede ved hjælp af gammeldags smedearbejde med en masse varme og tæsk fra en hammer, og det betyder, at der ikke findes to identiske knive.
www.pearceknives.com

 

MAndesager_ArtOfFlyingWallpaper

ART OF FLYING WALLPAPER

Så er der en jetjager til væggen. Art Of Flying Wallpaper giver fingeren til store overflader med knækket hvid, så du i stedet får noget maskulint at glo på. Du vælger selv den præcise størrelse på tapetet, og du kan få det helt op til 9,8 x 9,8 meter – selvom du nok ikke har så højt til loftet. Men der er også mulighed for at beskære billedet, hvis du hellere vil have det i et andet format. Tapetet koster til gengæld ikke en jetjager, for prisen starter ved 290 kr. per kvadratmeter, og det er egentlig ret billigt, når man tænker på, hvor meget awesomeness du banker i indretningen.
www.mrperswall.com

 

Mandesager_Sealander1

SEALANDER

Med Sealander kan du tage på en god gedigen mandetur i det fri, for her får du både en campingvogn og en båd samlet i én pakke. Så kan du sove på landjorden og tage på fisketur på vandet. Det er da frihed, og Sealander er lige til at fyre på krogen, når du pludselig får lyst til at komme ud, men du skal selv levere en påhængsmotor til at få gang i skuden på vandet – eller årer, hvis du vil bruge armene til at levere hestekræfterne. Der er desuden et bord med bænk, som snildt kan laves om til en soveplads til 2 personer.
www.sealander.de

 

Mandesager_Gunvault

 

GUNVAULT MINIVAULT

Det er næsten umuligt at sikre sine skydevåben for meget, og GunVault holder fuldstændigt styr på håndkanonen, mens den endda er rimeligt nem at komme til. Her får du en fingeraftrykslæser, så du bare skal smide hånden på boksen for at få fri adgang. Så er der selvfølgelig nogle, der vil påstå, at læseren sagtens kan snydes, men GunVault siger selv, at den skulle være pænt sikker, og det er stadig bedre end at gemme skyderen i en skokasse. Indersiden af boksen måler 7,6 x 17,8 x 27,9 cm., og du kan selvfølgelig også bruge den til andre vigtige sager end våben, så du får et high tech pengeskab.
www.gunvault.com

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Fakta om mænd & sager 

Liebhaverboligen har indledt et spændende samarbejde med mandesager.dk – den direkte vej til nyheder og absolut coolness i gear- og grejuniverset.  Mandesager.dk serverer det bedste indenfor elektronik, gadgets, mad & drikke, stil, transport og underholdning. Her kan du udleve dine inderste drengedrømme eller opdage helt nye muligheder, du ikke tidligere havde forestillet dig. Siden opdateres dagligt med nye produkter, der alle er nøje udvalgte, fordi de tilbyder et twist af testosteron til moderne mænd. Mandesager.dk er rendyrket awesomeness!