17. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind billetter til Kronprinsen & Danmark

NBT   " KONGEN OG DANMARK "         3/2013

Ikke blot en kronprins med en republikaner i maven, men også hele hans skæve familie inkl. hans kronede mor, hans misundelige far og hans mere autokratisk sindede lillebror tager turen ud på det mørke Nørrebro, hvor holdet bag ”Kjeld & Dirch” revser de royale og måske afslører, at den ophøjede familie ikke er så forskellig fra de fleste andre. De rød-hvide farver blafrer i vinden, når titlens kronprins i al hemmelighed selv står bag facebook-gruppen ”Befri Kongen” og sætter gang i en kædereaktion, der får det royale porcelæn til at klirre, så det kan høres fra Amalienborg Slotsplads til Skt. Hans Torv.

Dagens heldige vinder modtager 4 billetter i kalendergave. De giver adgang til en af forpremiererne 19., 20. eller 21. februar 2014. Løjerne udspiller sig på Nørrebro Teater med Mick Øgendahl som hans kongelige tvivlsomhed. Samlet værdi 600 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvem instruerer forestillingen Kronprinsen & Danmark?

Heinrich Christensen

Helena Christensen

Tue Biering

www.nbt.dk

—————————————————————————————————————————-
Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-