16. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind den ypperste luksus til kroppen

SENSAI_CP_Body

Sensai Cellular Performance produkter bygger alle på Sensais eksklusive CPX ekstrakt, der giver en uendelig skønhedsreaktion i huden. Resultatet er en frisk, smidig, blød og fin hud, som føles som den fineste silke.

Dagens kalendergave består af: CP Throat&Bust Lifting Effect – en kombineret anti-age hals- og bustecreme. Minimerer rynker og pigmentpletter og giver en fastere og mere opstrammet hals- og bustekontur. CP Body Firming Cream – en rig og fugtgivende anti-age bodycreme, der giver fast og spændstig hud. CP Intensive Hand Treatment – en håndcreme med SPF 8, der behandler ujævn pigmentering og tørhed. Samlet værdi 2.356 kr.

www.sensai-cosmetics.com

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvilket ekstrakt findes i alle Sensai Cellular Performance produkter?

CPU

CPH

CPX

 

—————————————————————————————————————————-
Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

 

—————————————————————————————————————————-