15. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind et eksklusivt brusesæt fra Svedbergs

Svedbergs Round

Brusebadet er den del af badeværelset, som de fleste benytter hver dag. Svedbergs har alt fra standardløsninger til eksklusive alternativer, som har været nomineret i store designkonkurrencer. Bag dem alle ligger omtanke for kvalitet, form og funktion. Et armatur bliver let prikken over i’et for din nye badeværelseindretning. Et nyt armatur er også en måde at forandre og forny et ældre badeværelse på.

Dagens kalendergaver er et Svedbergs Round brusearmatur inkl. termostatblander 150 cc inklusiv brusehoved og håndbruser. Værdi 5.615 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvor ligger Svedbergs fabrik?

– Dalstorp, Sverige

– Herning, Danmark

– Sandvika, Norge

www.svedbergs.dk

—————————————————————————————————————————-

Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-