ITTE

Brillans

Golden teardrops er designet af den unge smykkedesigner Gitte Søe. Unikke former med genkendelige referencer, som alligevel skiller sig ud fascinerer. Øreringene er tidløse klassikere, som kan tages frem fra smykkeskrinet igen og igen. De glimter fint og er alligevel så tilpas diskrete, at de kan bruges til enhver lejlighed. 18 kt. guld med diamanter. Pris 9.750 kr.

www.gittesoee.com
MZ000679

Glam

Foliage Sparkle er en af de mere markante nyheder fra Maria Zabel. Inspirationen er hentet i metropolen Paris – og især fra Notre Dames fine snørklede, arkitektoniske detaljer, hvor designeren har forelsket sig i et formsprog af sirligt udførte blade og smukke, naturlige englevinger. Skrøbeligt og feminint, men samtidig med en ekstrem råstyrke.

Hele kollektionen og er udført i guld og sort rhodineret metal samt sølv – kombineret med funklende sten for at tilføre for at lidt ekstra glam og glimmer. Pris 4.000 kr.

www.mariazabel.com

Josehine Bergsoe jewellery

Udstråling

Perler er blevet hotte igen og Josephine Bergsøe formår at bruge perlernes skønhed og skabe et design, der udstråler den fineste naturlighed kombineret med cool elegance.

Armbåndet i 18kt guld er håndlavet med skønne diamanter og krummelyrer, en stil som den populære guldsmed ved Kongens Have er blevet kendt for. Josephine Bergsøe skaber unikasmykker, som altid har et tvist eller en finurlighed, der giver en lyst til at gå på opdagelse. Armbånd i 18kt. og 22kt. med diamanter og perler. Pris 32.000 kr.

www.josephinebergsoe.dk

Mantua pendant SIF JAkobs  copy

Mantua Sif Jakobs 1699 kr  copy

Vækst

Naturen har gjort sit indtog i Sif Jakobs smykkekollektion, som byder et nyt medlem velkommen i smykkefamilien. Mantua hedder bladet som symboliserer vækst og fornyelse og kombinerer nordisk enkelhed og aimple konturer. Vedhænget fås i tre forskellige varianter; sort, cognac og hvid, mens ringene fås i sort eller en kombination af sort/hvid eller brun/hvid. Ring med sort, hvid eller brune zirkoner. Pris 1.699 kr. Halskæder, vedhæng i sort eller hvid. 1.729 kr.

www.sifjakobs.com

ChristineHVelplund ring copy

Uendelighed

Universe er serien, hvor diamant-besatte halvmåner og stjerner forenes i smyk-kedesigns, der afspejler drømme og evigheden. En fin og elegant ørestik med en halvmåne, der kravler nænsomt op ad øreflippen er et udtryk for den mere moderne designstil som Christine Hvelplund har indført i sine nyeste designs. Ring med måne i rosaguld med 0,79 ct. brillanter. Pris 18.500 kr.

www.christinehvelplund.com