Weekendhygge på slottet

Artikel_BS2

Nyd de smukke herskabelige omgivelser, når Bernstorff Slot byder velkommen brunch og frokost.

Køkkenet på Bernstorff Slot har igennem længere tid haft stor succes med deres lækre søndagsbrunch og starter nu op med højtbelagte smørrebrød om lørdagen. Atmosfæren og køkkenets kulinariske frembringelser har gjort konceptet populært, når der skulle findes et hyggeligt og atmosfærefyldt sted til weekendhygge og herlige stunder med familien, kæresten eller vennerne. Nu er det så tilmed blevet muligt at nyde herlighederne med udsigt til den smukke slotspark … når vejret er til det!

Nyd frokosten i det grønne

”Ja det er faktisk aldeles pragtfuldt. Vi har efter forhandlinger med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme fået tilladelse til udendørsservering. Det har været en fantastisk mulighed henover sommeren, hvor det ganske sikkert har givet det sidste pift til en skøn oplevelse i de royale omgivelser. Vi har været utroligt privilegeret denne sommer med det gode vejr og har i den grad nydt ”vores” nye område. Vores gæster helt sikkert også. Nu er vi så igen klar til at flytte ind i Slotskælderen med de smukke og stemningsfulde hvælvinger, som giver hygge på en helt anden måde, som hører efterår og vinter til”, fortæller en glad Karin Ruus Pedersen, marketingschef på Bernstorff Slot.

Lørdagsfrokost eller søndagsbrunch

Nyd en pragtfuld frokost med slotskøkkenets egne varianter af traditionelle højtbelagte smørrebrød. Nu udendørs bag slottet hvis vejret er til det.

Lørdage serveres smørrebrød mellem kl. 11.30 – 16.00 (køkkenet lukker kl. 14.30). Brunch mellem kl. 9.30 – 14.00 på søndage. Man behøver ikke bestille bord, men man kan godt! Telefon 39 63 10 80.

Artikel_BS1

Artikel_BS4