Drømmer du om at eje en feriebolig i udlandet?

Forestil dig at eje en luksusbolig i udlandet, som du kun har betalt 20 % af købsprisen for og bagefter kun betaler 20% af driften af. Og så kombineret med, at andre passer på boligen for dig, når du ikke bruger den. Det er kort og godt Five2one, fortæller Jakob Skram-Jensen, der har stor succes med det nye delekoncept, hvor fem familier ejer en feriebolig i udlandet sammen og deler udgifter til køb og drift imellem sig.

Han fortæller: Vi fandt for nogle år siden en luksusejendom i Sydspanien og blev hurtigt enige om, at vi ikke behøvede at eje den selv for at bruge den 4-5 uger om året inklusive forlængede weekender, og vi gad egentlig heller ikke stå med al administration og vedligehold, når vi bare gerne vil slappe af og holde ferie.  Jeg fandt hurtigt ud af, at også andre danske familier gerne ville eje en bolig i udlandet, men heller ikke synes, det gav mening at eje boligen selv og endnu mindre med stigende renter og økonomisk usikkerhed.

Frihed og fleksibilitet

Og når nu drømmeboligen var fundet, fandt vi hurtigt fire andre familier, der ville være medejere, og så gik vi ellers i gang med alt lige fra et enkelt system for fordeling af ugerne til aftaler om, hvad der sker, hvis man vil sælge igen mv, fortæller Jakob.  Med baggrund som mangeårig advokat og ejendomsformidler i Danmark kunne Jakob bygge det hele korrekt op, så der er tale om reelt ejerskab uden solidariske hæftelser og samtidig aftaler imellem ejerne, der sikrer frihed og fleksibilitet, der er ved at eje noget selv.

Nu er den gode idé blevet til Five2one, og at Five2one har succes skyldes måske særligt, at en Five2one-ejer får langt mere bolig for pengene ved at eje den med andre og aldrig skal bekymre sig om praktiske ting. Og med kun fem ejere og én luksusbolig har vi fundet det perfekte mix, smiler Jakob og fremhæver, at de årlige omkostninger ved at eje en bolig hos Five2one og eksklusivt have rådighed 10 uger om året ofte svarer til cirka to ugers sommerferie i en ligegyldig Airbnb lejlighed samme sted.

Sund fornuft og bæredygtighed

Det er trods alt de færreste danskere, der skal bruge mere end 10 uger om året i sin udenlandske feriebolig og hvorfor så ikke få andre til at betale og passe på boligen, når den alligevel ville stå tom resten af året, spørger Jakob og svarer selv: Man vil meget hellere havde medejere, der passer på boligen, som var det deres egen, end at skulle leje den ud til fremmede med al det besvær, det medfører. Her er 4/5 af de årlige omkostninger dækket år efter år. Sund fornuft og bæredygtigt at dele ejerskabet.

En Five2one bolig er eksklusivt indrettet af designere og nøje udvalgt blandt tusinder af boliger. Og så er det en let og enkel måde at komme ind på det udenlandsk ejendomsmarked på og samtidig ganske let at sælge igen, hvis man ønsker det. Vi tænker meget over de boliger, vi finder og køber, og at det skal være en god investering, siger Jakob, hvor Five2one ofte køber boligen, inden de fem familier er fundet, hvis den rigtige bolig kommer til salg. Det handler om at finde den ene unikke bolig blandt mange og så slå til hurtigt, når den er der. På den måde får vi de bedste handler og dermed størst mulig værdi for vores Five2one familier, siger Jakob.

Du har dine egne ting i boligen
Five2one står for alt praktisk, så en Five2one ejer aldrig skal tænke over praktik eller administration, og en af de services, som Five2one yder, er, at de opmagasinerer hver ejerfamilies personlige ting og sætter dem frem i boligen, når familien ankommer. Det giver samme glæde, som hvis man ejede den 100% selv, fordi man har sine egne ting i boligen, og ejerne slipper for at tage bagage frem og tilbage. Faktisk kan besparelsen på ekstrabetaling af kufferter for en hel familie ofte dække en hel måneds drift af boligen.

Det handler bare om at slappe af og nyde livet i eksklusive og private rammer, og det skal være så nemt, bekvemt og billigt, at man har lyst til at tage på smutture og forlængede weekender uden at bruge for megen tid og kræfter på transport, praktiske ting omkring boligen mv.

Five2one kombinerer sport og fritid med ejerskab af luksusboliger 

Hos Five2one køber man en andel af en bolig i en kategori med fokus på eksempelvis sport, og der fremhæver Jakob deres nye samarbejde med en af Danmarks og måske Spaniens bedste padelvirksomheder, CC Padel, hvis mission er at få padel op på et nyt niveau i Danmark igennem events, turneringer, rejser samt produkter. CC Padel ønsker at skabe et stærkt padelfællesskab i Danmark & Spanien med fokus på at forbedre folks velvære samt livskvalitet, og disse værdier passer perfekt til Five2ones egne. Når vi indgår et samarbejde med netop CC Padel, er det også, fordi de holder til i et af de mest populære sportsområder på Costa del Sol med CC Padel trænere i verdensklasse, og fordi vi ganske enkelt er forelsket i ideen om at kombinere luksusboliger med et aktivt fritids- og arbejdsliv.

Vi kalder vores samarbejde med CC Padel for The CC Padelhouse, fordi du ud over at blive medejer af en Five2one luksusbolig får adgang til nogle af Spaniens bedste padelfaciliteter og bliver en del af et padelmiljø, samtidig med at vores boliger ligger kun 15 min. kørsel fra Malaga lufthavn og 20 minutter fra Marbella og midt mellem egen eksklusiv beachclub, Michelin-restaurant, Hilton-hotel samt 100.000 m2 rekreative områder med alt inden- og udendørs sports- og spa faciliterer og sågar hjemmekontorfaciliteter mv.

Så ikke nok med, du kan tage ned ti uger om året i din egen luksusferiebolig, slappe af eller arbejde fra de fælles kontormiljøer, så kan du også få adgang til dette unikke netværk af danske og udenlandske padel entusiaster igennem CC Padel.

Ønsker du at høre mere om Five2one eller booke et møde, kontakt på +45 5217 9521 eller skriv til info@five2oneestate.com eller klik her: www.five2oneestate.com

Følg Five2one på facebook og instagram

Hør mere om The CC Padelhouse på telefon: +45 2258 4435 og se mere på www.ccpadel.dk

Kontakt Five2One:

Danmark:

Dampfærgevej 27-29

2100 København Ø.

Telefon 5217 9521

Spanien:

Calle Dragonera 2M

Reserva Del Higueron

29630 Benalmadena