Drømmer du om at eje en feriebolig i udlandet?

Bliv ejer af en luksusbolig i udlandet til 20% af prisen.

Drømmer du om at eje en feriebolig i udlandet – men giver tanken om at finde den rigtige, samt administration og vedligeholdelse efter købet dig mareridt? Så lad Five2one hjælpe med at gøre dine drømme til virkelighed. Og tilmed til kun 20% af prisen! Det er både billigt, bekvemt og bæredygtigt – og du slipper for alle bekymringerne, når du ejer en bolig igennem Five2one.

Jakob Skram-Jensen, dansk advokat, ejendomsformidler og -investor i bl.a. Sydspanien, er manden bag det super enkle koncept, som flere og flere danskere har allerede fået øjnene op for. Han fortæller:

”Vi finder en drømmebolig, som vi selv ville eje og undersøger alt om boligen med samme grundighed, som når vi hjælper danskere med at købe deres egen bolig i udlandet,” fortæller Jakob. Derefter finder vi fem familier og sætter alt det juridiske og praktiske op, køber boligen, indretter den med skandinavisk luksusdesign og herefter fungerer vi som de fem ejeres administrator af boligen.”

 • Fem familier – en luksusbolig
 • Mere bolig for pengene
 • Ti ugers råderet om året
 • Ingen administration eller vedligeholdelse

20% af prisen, 100% luksus

Hver familier disponerer ti uger om året over deres egen bolig i et smart og meget enkelt fordelingssystem, mens Five2one står for al administration.

”Det er 100% luksus til 20% af prisen og uden al besværet, i og med at der er tale om fem familier, der deler både boligkøb og øvrige løbende udgifter imellem sig mens vi står for alt det kedelige,” siger direktøren for Five2one, der lige nu mærker en stor efterspørgsel.

”For det første kan man holde både selve investeringen og de løbende udgifter nede på et niveau, hvor mange flere kan være med, når rentestigningerne har gjort det mærkbart dyrere at købe bolig i udlandet. Og dernæst er 10 ugers ferie i udlandet ofte mere end rigeligt for de fleste danskere. Så hvorfor ikke eje noget bæredygtigt og deltage i den grønne omstilling sammen med andre i en usikker verdensøkonomi, hvor boligen rent faktisk bliver brugt af andre ejere i de perioder hvor boligen ellers ville stå tom, eller hvor man skulle have besvær med at leje den ud til nogle, man ikke kender og som ikke passer på boligen som var det ens egen?” siger Jakob og fortsætter:

”Det her er en god og sikker måde at investere i fast ejendom og samtidig få endnu mere bolig for pengene.” Han fremhæver samtidig, at netop fem familier om én bolig er det perfekte mix af privat og delt ejerskab: ”Med kun fem ejere af en luksusbolig får vi al den fleksibilitet, vi holder af: Vi kan komme det samme sted hen år efter år i vores egen bolig med egne ting men stadig så billigt, at vi ikke føler os forpligtet til det.” Og vi ser med vores Five2one-familier, at de bytter deres uger indbyrdes og på tværs af uger, skiftedage etc., fordi man kun er fem ejere.

Du slipper for besværet

Mange danskere har en stor forkærlighed for Sydspanien med dets kultur, fantastiske vejr og gastronomiske oplevelser, men mange strander ofte på at finde den rigtige bolig til den rigtige pris, og orker måske heller ikke helt at skulle stå for vedligeholdelse eller administration. Her er Five2one et godt alternativ, forklarer Jakob Skram-Jensen:

”Vi står for al drift, så det eneste du skal gøre som ejer er er at holde ferie. Og kommer du sent om aftenen eller blot ønsker at slippe for al praktik, har vi har stor succes med vores services, der bl.a. inkluderer fyldt køleskab når man kommer med ens favoritvarer ligesom vores koncept indebærer, at det føles som et 5-stjernet luksusresort, hver gang man ankommer til boligen med egne ting såsom tøj, sengetøj, golfsæt etc . klar i boligen når man ankommer. Man lader blot sine private ting være, når man rejser hjem og så tager vi alt op og ned af opbevaringsrum, som hver familier har.  På den måde oplever du aldrig, at der har været andre ejere og passe på boligen imellem ferierne.

Egne erfaringer skabte muligheder for andre

Selve idéen til Five2one opstod for snart fem år siden, da Jakob ville skifte huset i Sydspanien ud med en nyopført luksusbolig. Velvidende, at han og familien kun ville bruge den nogle ganske få uger om året henvendte familien sig til venner og bekendte for at høre, om de eventuelt havde lyst til at medinvestere i den nye bolig og dele den med 10 uger til hver familie.

”Det tog en uge, så var vi fem familier til boligen – og dermed var Five2one en realitet!”

Vores egne erfaringer de sidste 5 år har gjort, at vi udover de juridiske og praktiske ting ved, hvad der virker og hvad der ikke virker, når man ejer noget sammen med andre. Og det er den erfaring vi med stor ydmyghed og succes har sat i system.

Du slipper for et uigennemskueligt boligmarked

”Vi sætter en stor ære i, at alle vores kunder har tillid til både konceptet og os”. Jeg tror vi appellerer til rigtig mange danskere, fordi vi er dansk-registrerede ejendomsformidlere med dansk tryghed og forsikring og ikke mindst 20 års erfaring fra advokat- og ejendomsbranchen. Sagt ligeud, så er vi nok en smule anderledes end rigtige mange agenter på Solkysten, som man møder, når man starter sin boligjagt.

”Både Spanien og resten af Sydeuropa er meget ugennemskueligt boligmarked at navigere i for de fleste. Det adskiller sig i høj grad fra det vi kender her i Danmark, lige fra eksempelvis tilstandsrapporter til lovgivning, der sikrer købere. Man er som køber ikke beskyttet på samme måde i Sydeuropa som i Danmark og det kan blive en bekostelig affære, hvis man ikke er yderst opmærksom eller har den nødvendige viden eller erfaring,” fortæller Jakob.

Ud over at have startet Five2one op i Danmark, har Jakobs erfaringer som advokat og formidler af fast ejendom i Spanien derfor også ført til, at mange danskere bruger ham, når de er på udkig efter deres egen drømmebolig i udlandet.

Drømmer du om at eje bolig sydpå – alene eller sammen med venner?

Ønsker du at investere i egen bolig sydpå – enten alene eller måske sammen med venner eller familie? Så kan Five2one også hjælpe med det. Det gælder også hvis du måske allerede har fundet drømmeboligen, men har brug for kompetent og erfaren sparring omkring den videre handel – eller hvis du stadig er på udkig efter den helt rigtige bolig til den rette pris.

Five2one er underlagt dansk rådgiverforsikring og -regler og har et indgående kendskab til det Sydeuropæiske boligmarked  med partnerskaber med  lokale mæglere mv.

Det får du med Five2one – Mere luksus for pengene:

Luksuslejlighed i Capanes del Golf, Benahavís

Information om boligen:

 • 242 m2 bebygget areal – beliggende på 2. sal
 • 3 soveværelser
 • 2 badeværelser + gæstetoilet
 • 3 terrasser – heraf en stor syd/vestvendt opholdsterrasse

Pris: DKK 1.450.000 pr. andel (1/5) inklusiv alt fra køb, indretning, møblering og alt det praktiske.

Fantastisk sportsbolig i Higueron West

Information om boligen:

 • 100 m2
 • 2 Soveværelser
 • 2 Badeværelser

1 stor terrasse

 

Kontakt Five2One:

Danmark:

Dampfærgevej 27-29

2100 København Ø

Tlf. 52 17 95 21

Spanien:

Calle Dragonera 2M

Reserva Del Higueron

29630 Benalmadena