Nem opdatering af badeværelset

Badeværelset kan være et svært rum at indrette, fordi man ofte gerne vil have det rent og ryddeligt. Men det er vigtigt ikke at glemme hyggen! Badeværelset er der vi starter og slutter dagen, så hvorfor ikke gøre det lækkert og indbydende? Vi har samlet en række designs som du nemt kan opdatere badeværelset med. 

 

Et flyvende stilleben 

Den smukke hylde Nivo fra Gejst har et nærmest svævende udtryk og fylder derfor heller ikke rent visuelt. Metalhylderne er nemme at tage af og på, hvorfor de også nemt kan rengøres. Brug hylden til at skabe et fint stilleben med de cremer, håndklæder og enkelte skulpturelle objekter. 

Pris: 3.499 kr.  

www.gejst.dk 

 

Et lysende eksempel 

Belysning på badeværelset kan være svært at gøre hyggelig hvis man ikke har en lysdæmper. Med Archi fra Nordic Living kan du nemt hænge en lampe på væggen, der kun giver det mest nødvendige lys – perfekt til om morgenen eller når spastemning skal i hus. 

Pris: 1.495 kr.  

www.nordicliving.com 

Husk den gode stemning 

Levende lys er perfekte til badeværelset, da det giver en følelse af velvære og intimitet. Med Light’In fra by Lassen får du en smuk lanterne der giver et fint lys og som også kan bruges udenfor, hvis man har lyst. 

Pris: 1.229 kr.  

www.bylassen.dk 

 

 

Duften af en ny dag 

Sæber og cremer kan både være kedeligt og ikke særligt pænt at have stående fremme, men sådan behøver det ikke at være. Hübsch har skabt en fin serie af livsstilsprodukter til badeværelset, som ikke kun dufter godt, men som også pynter på badeværelset. 

Pris: fra 59 kr.  

www.hubsch-interior.com 

Stilfuld opbevaring 

Har du plads på badeværelset, så vil den smukke Beauty Box fra Klassik Studio være en flot tilføjelse til indretningen. Opbevaringskassen er lavet i solid eg og låget kan foldes op så et spejl kommer til syne. Beauty Box er inddelt i små rum så du kan opbevare cremer, smykker og andre småting, der skal være lettilgængelige.  

Pris: fra 3.250 kr.  

www.klassikstudio.dk 

Bløde tekstiler 

Svøb badeværelset i lækre tekstiler som håndklæder og badekåber. Bløde tekstiler kan skabe en helt ny stemning på badeværelset og så kan du nemt skabe et nyt farvetema. Brug for eksempel den luksuriøse FEEL håndklæde-serie fra Tine K Home. Med to forskellige størrelser at vælge imellem, komplimenterer dette bløde håndklæde ethvert badeværelse. 

Pris: fra 349 kr.  

www.tinekhome.com