Tilbage til hverdagen

,

Ferien er for de fleste afholdt, og det betyder et tilbage til hverdagen og dagligdagen, hvor praktikken omkring job, børn, fritidsinteresser, indkøb, madlavning med videre skal gå op i en højere enhedDet er derfor tid til at finde de gode hverdagselementer frem, som får hverdagen på ret køl igen.  

Pak en ansvarlig madpakke 

Pak en ansvarlig madpakke til dagen på kontoret med den bæredygtige indpakning, som er fremstillet i økologisk bomuld med bivoks. Bivoksen gør det let at blødgøre og skabe en forsegling af madpakken – og efter brug kan du let og effektivt tørre indpakningen af med en fugtig klud, så den er klar til at blive brugt igen. 

Cook & Baker RESPONSIBLE bivoks indpakning, 149,95 kr. imerco.dk

Koldt vand hele dagen 

Med de smukke aluminiums to-go flasker har du altid koldt vand lige ved hånden – uanset om du er på farten eller blot vil holde vandet koldt ved skrivebordet. Det fine design indbyder til at slukke tørsten dagen lang.  

RAW aluflasker fås i to størrelser og flere farver, 0,5 l. til 69 kr. og 0,75 l. til 79 kr.  aida.dk

Den nemme aftensmad 

Når hverdagen begynder efter ferien, kan det være svært at finde tid til alt det praktiske. Let hverdagens mange gøremål ved at servere nem aftensmad, der bliver leveret direkte til døren. Rigtigmad er et online madmarked, der byder på både lokale, økologiske og spændende udenlandske råvarer af højeste kvalitet. Her fås blandet andet de smagfulde fiskefrikadeller, som kan lunes eller spises præcis, som de er – og vupti, så er maden på bordet.  

Fiskefrikadeller af MSC certificeret atlantisk torsk 8 stk., 58,50 kr. rigtigmad.dk  

Tag kaffen med på farten 

Selvom hverdagen er tilbage, skal du ikke snydes for morgenkaffen. Med de stilfulde to-go kopper kan du tage den gode kaffe med dig, når du skal afsted på jobbet – så du kan nyde kaffen i et roligt tempo, samtidig med at den holder sig varm. Kopperne er fremstillet i miljøvenlige naturmaterialer og fås i hele 10 forskellige farver.  

Loveramics Nomad to-go kop, 250 ml., 260 kr. spinchy.com 

Energi fra morgenstunden 

Tank kroppen op fra morgenstunden med et lækkert grønt ouzo-shot, der booster både smagsløgene og energien, så du er klar til at møde hverdagens mange gøremål med overskud. Skyl og rens alle ingredienser, og pres dem i en juicemaskine, så er dit energiboost klart til at nydes. 

Ingredienser 

  • Broccoli stok 
  • ½ lime med skræl 
  • ½ fennikel
  • 2 cm ingefær 
  • 1 spsk. kvalitetsolie (evt. Olie by High on Life) 

Opskrift på Ouzo Shot fra bogen Verdens grønneste juicer & smoothies af Mads Bo, 199 kr. highonlife.dk