Nyt til sommerhushaven

Det danske sommerlandskab spirer, og måske er uderummene ved sommerhuset allerede taget i brug. Hvis de mangler det sidste dekorative touch, eller hvis du har mod på at sætte gang i en økologisk køkkenhave, så læs med her.  

 Råt og robust 

Dekoration behøver ikke være helliget sommerhusets indre rum. Skab små stillebens med robust dekor, som binder inde og ude sammen. BoConcept har lavet et smukt, råt fad i skifer, som sagtens kan holde til at stå udenfor.  

Skiferfad fra BoConcept, fra 799 kr. www.boconcept.com 

Økologisk have 

Alt hvad du har brug for at vide for at komme i gang med økologisk køkkenhave i sommerhuset, står i bogen Økologisk have fra Koustrup & Co. 

Havebog fra Koustrup & Co., fra 268 kr. www.koustrupco.dk  

 

Som sten 

Mix urtepotter i forskellige materialer og former, så samlingen af krydderurter og planter ser livlig og dynamisk ud.  

Urtepotteskjuler fra Eva Solo, fra 249,95 kr. www.evasolo.com 

Eksklusive havemøbler 

Kartells Smatric stol og Glossy bord skiller sig ud fra andre havemøbler med et eksklusivt look, som er et palads værdigt. Faktisk er de lavet til at kunne stå både inde og ude, så i vintersæsonen kan de danne en eksklusiv spiseplads inde i sommerhuset.  

Udendørs bord og stole fra Kartell, hhv. 15.853 kr. og 3.262 kr. www.kartell.com  

 Let og lækkert 

De lune aftner ved sommerhuset kan udvikle sig til en kølig affære, hvis ikke man har en plaid ved hånden. BoConcepts lette og lækre linnedplaid, som fås i flere farver, er perfekt til formålet.  

Plaid fra BoConcept, fra 669 kr. www.boconcept.com