Skab en hyggelig oase til udeliv

,

Udesæsonen står for døren, og det er tid til at gøre klar til det skønne udeliv – hvad end det er på altanen eller i haven. Gå efter møbler og interiør, der kan være med til at skabe de bedste rammer for utallige timers afslapning og hyggelige øjeblikke.

Skab plads til et lille hvil

Nyd et øjebliks stilhed på en skøn bænk. Denne bænk er med sin modstandsdygtige overflade ideel til udendørsbrug. Bag ryglænet finder du en smal hylde, der passer perfekt til at sætte et glas iskold lemonade eller andet køligt, der kan nydes i forårsolen.

Peka bænk fra Ferm Living, 8.999 kroner. www.fermliving.dk / 7022 7523

Forlæng aftenstunden

Udvid mulighederne for de sene forårsaftener på terrassen eller altanen. Med den stilrene LED-lampe, der er designet af Michael Waltersdorff, kan du let lyse uderummet op. Lampen byder nemlig på hele tre smarte lysfunktioner, så du kan skabe den ønskede stemning.

Northern Light LED-lampe fra Halo Design, 999 kroner. www.halodesign.dk / 7026 1261

Sydlandsk stemning

Møbler i bambus er altid et hit, og denne solseng er ingen undtagelse. Den kan justeres i tre trin, der sikrer, at du let og elegant kan tage et hvil eller sidde oprejst og læse i din yndlingsbog – den kan derved danne rammen for en masse skønne timer udenfor.

Danang solseng fra Living & More, 1.999 kroner. www.coop.dk / 4386 2004

Ren afslapning

Skab det perfekte spot i haven eller på altanen med denne fine sag. Hængekøjen passer perfekt til det rolige liv med dens lyse stof og detaljer af makramé.

Hængekøje fra Casa Living, 399,95 kroner. www.imerco.dk / 9818 9838

Til kølige forårsaftener

Denne fine plaid er skabt af et håndlavet og luksuriøst mix af cashmere, bomuld, silke og yak i et smukt, ternet mønster af jordfarver. Svøb dig ind i de bløde materialer på kølige forårsaftener, når snakken går.

Kaylan plaid fra Aiayu, 5.495 kroner. www.aiayu.com / 3332 3280

Levende lys

Tænd op i en hyggelig lanterne for at fuldende den afslappende stemning og skabe lidt lys. Denne lanterne er skabt i glaseret stentøj og med hank foroven, hvor de udskårne detaljer lader det levende lys komme bredt ud.

Lyslanterne med hank fra H&M Home, 149 kroner. www.hm.com / 7021 2200