Opdater køkkenet med smukke designobjekter

Foråret betyder for mange fornyelse af hjemmet, og køkkenet er ingen undtagelse. Hvis du ikke står overfor at skulle have et helt nyt køkken, kan du nemt skabe et nyt udtryk med lidt maling, nogle nye lamper eller smukke designobjekter, som kan give køkkenet ny værdi. 

En smuk udstilling 

Den flotte hylde Nivo fra Gejst er et minimalistisk og stringent møbel, der passer perfekt til køkkenet. Alle overflødige detaljer er skåret væk, så du kan vise dine flotte køkkenredskaber frem og samtidig har nem adgang til dem. Hylden fås i fire forskellige sammensætningen, så du kan finde den der passer bedst til dit hjem. 

Pris: 799 kr. www.gejst.com 

 

Strømlinet makkerpar 

Det stilfulde salt- og pebersæt fra Global er udført i rustfrit stål, som vil passe ind i de fleste indretninger. Sammensæt med andre produkter i samme materiale for et stramt, minimalistisk udtryk eller brug sammen med blødere materialer som træ for en varmere fornemmelse. 

Pris: 999,95 kr. www.rosendahl.com 

 

Glaskunst til køkkenet 

Den smukke klukfalske fra Holmegaard er kendt af de fleste og er en klassiker i mange hjem. Den transparente flaske har et skulpturelt udtryk og kan bruges både som vandkaraffel eller til spiritus. Den særlige kluklyd opstår, når væsken hældes ud af flasken og møder luften i flaskens søjler. 

Pris: 799,95 kr. www.holmegaard.com 

Inspireret af datidens skomagere 

By Lassens skammel ML42 er en smuk stol, som giver karakter til ethvert rum. Med sin flotte silhuette og organiske formgivning, kan ML42 fungere som et skulpturelt element, når den ikke er i brug. Her er stolen vist i eg, men fås i flere varianter. 

Pris: 7.499 kr. www.bylassen.com  

Stilren opbevaring til småting 

Den ikoniske bonbonniere fra Lyngby Porcelæn blev originalt lanceret i 1944. Designet føles stadig meget nutidigt er blevet en klassiker for mange. Skålen er perfekt til at opbevare småting i køkkenet og samtidig se smuk ud. 

Pris: fra 499,95 kr. www.lyngbyporcelaen.com 

 

Et strejf af naturen 

Den fine plakat fra PaperDonkey er det perfekte match til køkkenet med sine fine farver. Det smukke billede af citron er taget fra den ’Naturhistoriske Ordbog’, et af 1800-tallets fineste botaniske værker. Tankerne bliver ledt hen på sommer, sol og middelhavet. 

Pris: 399 kr. (50×70 cm) www.paperdonkey.dk