Husk solbrillen

Foråret og solen har indtaget Danmark og sendt uv-indekset på himmelflugt. Der er derfor stor fokus på solcreme i denne tid men det er ikke kun huden, der skal beskyttes mod solens farlige stråler. Det er også utrolig vigtigt at passe godt på øjnene i forårssolen. Her kommer et par gode råd til forårets solbriller, så du er klar til at nyde de mange solrige timer med god samvittighed – og ikke mindst lidt inspiration til at gøre det med stil. 

Celine

Celine, 2.306 kr. www.mytheresa.com 

Viktor&Rolf

Viktor&Rolf, 1.895 kr. www.louisnielsen.dk 

Mulberry

Mulberrry, 2.095 kr. www.thiele.dk 

Chanel

Chanel, 3.070 kr. www.chanel.com 

DAY

DAY, 1.695 kr. www.louisnielsen.dk 

Alexander McQueen

Alexander McQueen, 3.100 kr. www.profiloptik.dk 

  

3 gode råd omkring solbriller: 

  1. Vælg solbriller med uv-beskyttelse, som beskytter dine øjne mod solens farlige uv-stråler. Vær opmærksom på, at mørke glas ikke nødvendigvis er ensbetydende med, at solbrillerne har uv-beskyttelse – gå derfor altid efter solbriller med CE-mærkning, som garanterer, at solbrillerne overholder kravet om uv-beskyttelse. 
  1. Husk altid solbriller, når du opholder dig i nærheden af vand og sand, da de begge reflekterer solens stråler, som rammer dine øjne. 
  1. Brug også solbriller på skyede forårsdage, da uv-strålerne stadig er tilstede, selvom solen dækkes bag skyerne.  Solen kan nemlig godt trænge igennem en overskyet dag og selvom strålingen ikke er lige så kraftig, så kan den alligevel være skadelig.