Skræddersyede sofaer

Selvom der findes endeløse rækker af sofaer i alverdens møbelhuse, kan det være svært at finde en sofa, der passer ind i lige præcis den stil, man forsøger at skabe i sin bolig. En god løsning kan være at kigge hos brands, der tilbyder modulbaserede sofaer, sofaer hvor man selv kan vælge tekstil eller læder, eller sofaer hvor man selv kan vælge ben. 

Rummelig sofa med talrige kombinationsmuligheder 

BoConcept er kendt for deres møblers gennemtænkte og nærmest uendelige kombinations- og designmuligheder. Det gælder også for den nye indbydende sofa Zürich, der kan tilpasses enhver bolig uanset størrelse med de ikke mindre end 13 kombinérbare moduler og 120+ valgmuligheder indenfor tekstiler og læder til polstringen. 

Sofa fra BoConcept, fra 47.490 kr. www.boconcept.com / 33 26 87 87

Tilbagelænet luksus 

Komforten er i top i Adar-sofaen fra Caravane, hvor siddedybden nærmest tvinger dig til at læne dig tilbage og slappe af. Sofaen laves på bestilling, og du kan selv vælge hvilket tekstil, den skal betrækkes med. 

Sofa fra Caravane, fra 24.560 kr. www.caravane.fr / 51 81 26 34

 

Middag i sofaen 

Uovertruffen komfort behøver ikke være helliget sofahjørnet. Slettvolls spisesofa Bailey er lavet i en højde, der passer til spisebordet, så man kan sidde ekstra komfortabelt imens man spiser en god middag. Man kan vælge imellem mere end 300 tekstiler til spisesofaen, så der er rig mulighed for at skabe præcis det look, man drømmer om.  

Spisesofa fra Slettvoll, fra 17.136 kr. www.slettvoll.no / 8862 6862

 

Klassiske former i forskellige klæder 

Med en let skrånende ryg tilføres de klassiske linjer i sofaen MH2614 en særlig dynamik. Sofaen fremstilles hos Mogens Hansen i Danmark, og den kan polstres i eksklusivt anilin læder eller i det klassiske tekstil Gabriel, som fås i 43 forskellige farver. Benene kan vælges i metal eller træ med forskellige behandlinger. 

Sofa fra Mogens Hansen, fra 25.404 kr.  www.mogenshansen.com / 8692 7555

Bløde former i massevis 

Bløde former og blød komfort er i fokus i BoConcepts sofa Modena. Sofaen fås i forskellige størrelser med eller uden chaiselong, og den findes tilmed som hjørnesofa med eller uden open end. Ligesom med mange andre af BoConcepts designs er der en lang række valgmuligheder indenfor tekstiler og læder. 

Sofa fra BoConcept, fra 5.979,00 kr. www.boconcept.com / 33 26 87 87

Clark divan 

Slettvolls dekorative divan Clark giver ekstra siddepladser uden at kræve for meget plads. Man kan selv vælge, om ryggen skal sidde i højre eller venstre side, og om understellet skal være i sort stål, lakeret eg eller ubehandlet eg. Dertil kan man vælge imellem et væld af tekstiler, så divanen får den farve og struktur, man ønsker.  

Divan fra Slettvoll, fra 17.605 kr. www.slettvoll.no / 8862 6862