Bohemet sommerhusstil

,

Sommerhuset er for mange et fristed, hvor man kan være helt sig selv og sætte tempoet ned. Lad følelsen af frihed og uafhængighed afspejle din stil og giv dine kunstneriske fornemmelser frit spil. Miks farver, mønstre og materialer præcis som du har lyst, og skab en hyggelig boheme-stemning, der emmer af liv og glæde.  

Kunst og smil 

Luk eventyret og glæden ind med Bjørn Wiinblads fantasifulde designs. Wiinblad malede orientalske, overpyntede damer og finurlige fabelddyr, der skaber stemning og liv i hjemmet. Eva vaserne er produceret i blankglaseret porcelæn med farverige mønstre og blomsterrelief. Serien er en nyfortolkning af Wiinblads originale vase med det karakteristisk smilende kvindeansigt, han selv kaldte Eva. Fyld de små kunstværker med blomster, pensler eller andet, der gør dig glad. www.rosendahl.dk 

Afslappet

Læn dig tilbage og nyd freden og roen udenfor i den smukke hængekøje Path Hammock. Hængekøjen er fremstillet udelukkende af genanvendt PET-garn, der er spundet af genbrugte plastflasker, så den både er bæredygtig og holder ekstra godt til kontinuerlig udendørs brug. To rækker af frynser understreger Paths afslappede og ubekymrede udtryk, perfekt til en rolig dag i sommerhuset. www.fermliving.dk 

Farveglæde 

Habiba betyder ”min kærlighed” og er navnet på et interiørunivers fyldt med print, mønstre og farver, der tilføjer din hjem en hyggelig stemning. De aflange runde Yoko Yoga bolsterpuder i velour ser smukke ud på din bænk eller sofa, men er også skønne at lægge bag nakken, når du læser eller slapper af. Lad dig inspirere af lamper, kimonoer og andre bløde tekstiler fra det bæredygtige brand, der passer perfekt ind i den frie og optimistiske sommerhusindretning. www.habiba.dk 

Skøn retrostemning

Bæk & Bølge og småblomstret sengetøj har skabt hygge og stemning i sommerhuse gennem generationer. Juna har lavet en enkelt og moderne udgave af de elskede print, der på fineste vis skriver sig ind i den populære ”pyjamaslook”-trend. Miks farver og mønstre på kryds og tværs for en personlig stil og nyd friheden til at skabe præcis det udtryk, der gør dig glad. Det fine blomsterprint er inspireret af vintageblomster fra sommerkjoler og kommer også på fine chemiser til lyse aftener og dovne dage. www.magasin.dk 

Følelsen af frihed

Det danske mærke Copenhagen Cartel ønsker at bidrage til at rense verdenshavene, ved at skabe produkter som er lavet ud af genanvendt plastik fra havet. De giver rest- og spild ressourcer, der normalt anses for værdiløst, nyt liv – for eksempel i form af det flotte badetøj i sand hippiestil. Bær den til stranden eller når du nyder naturen omkring dit sommerhus, og lad dig omfavne af roen og friheden. copenhagencartel.dk