Opgrader dit hjemmekontor

Sidste forår kunne vi klare os med en midlertidig løsning, men hjemmearbejde er blevet en fast del af manges hverdag – og bliver det også fremover. Få inspiration til, hvordan du opgraderer omgivelserne og skaber optimale rammer for en effektiv og rar arbejdsdag – hjemme.

Sundt indeklima

Hvad enten I sidder fire i samme hus og larmer på Teams eller du er alene, skal lyden være i orden. Og dårlig akustik er et problem i mange moderne hjem pga. store vinduespartier, gipslofter mm. Akustikpaneler er det nye hit til boligen, blandt andet fordi de kan skræddersyes og er nemme at montere blot med søm eller lim. De viste løsninger fra Garant er af FSC-certificeret træ fra bæredygtige skovbrug og filt af genbrugsplast fra bl.a. havene.  

Fås i flere størrelser, fx 30 x 240 cm, fra 648 kroner pr. panel. garant.nu 

Et skrivebord med flere funktioner  

Har du ikke plads til et skrivebord hele tiden, er her den geniale foldeløsning. Med byWirths Scala Folding Table kan du nemt afmontere benene, så hele understellet kan slås sammen. Enkle stivere i matsort stål sørger for, at benene let låses, og bordet står stabilt. En ekstra lækker detalje er, at du kan føre ledningen op gennem bordet, så du slipper for synet af for mange ledninger.  

Fås i nature og sortolieret, 9.800 kroner. bywirth.dk  

Få mere ilt til hjernen

Når man sidder indenfor i det samme rum det meste af dagen, kan luften hurtig blive tør. Leapcrafts AirBird, der er udviklet i samarbejde med Velux, er en luftkvalitetssensor, der hjælper med til at overvåge luftkvaliteten og udvikle sunde udluftningsvaner. Fuglen måler CO2-indholdet i rummet og sladrer om dårligt indeklima ved at pippe, hvis niveauet er for højt. Perfekt til at minde én om lige at åbne vinduet og få lidt frisk luft både til både rum og hjerne. 

AirBird, fås i tre farvevarianter, kan vægmonteres, fra 1.222 kroner. getairbird.com 

Få styr på planlægningen 

Hold styr på dine aftale på en måde, der matcher din indretning. Og der er bare noget nostalgisk og skønt med en gammeldags papirkalender, hvor du selv kan tegne flag og skrive ’FERIE’ med en fed tusch.  

Vissevasse Wall Calendar, 30 x 40 cm, 245 kroner. vissevasse.dk 

God lyd til alle 

Det kræver engagement og udholdenhed at komme igennem en dag, der er tæt besat med møder. Beosound A1 fungerer både som en højttaler og mikrofon og gengiver lyder knivskarpt – modsat en standard computer. Bluetooth 5.1 og tre interne mikrofoner sørger for, at forbindelsen aldrig svigter under håndfri opkald.  

Beosound A1, 2.000 kroner fra Bang & Olufsen. bang-olufsen.com