Skænk skænken en tanke

En skænk er et rummeligt og funktionelt møbel, der er rart at have i hjemmet til opbevaring. Samtidigt kan skænken i sig selv være fantastisk flot, og bringe stemning og karakter til din bolig. Giv skænken en fremtrædende plads i din indretning, hvor dens farver, former og materialer lyser op og skaber glæde hver dag.

Vær min gæst

Be my Guest er en elegant og rummelig skænk i træ og flet med et enkelt metalstel. Den lyser op i boligen takket været sit unikke design og det klassiske materialevalg, hvor fransk rørflet kombineret med egetræ sørger for en varm udstråling. De klassiske referencer understreges yderligere af de afrundede hjørner, der giver et blødt touch. Den organiske formgivning er sammen med det enkle sorte stel med til at sikre en let fremtoning udadtil, mens den fine, solide glashylde skaber lethed indeni. Skænken giver plads til at stille bøger, planter og interiør til skue oven på som et stilleben, der forstærker følelsen af hygge. www.warmnordic.com

Skønhed kommer indefra

Pastoe A’dammer, skabt af den hollandske designer Aldo van den Nieuwelaar, er klassisk og moderne på samme tid. De ribbede døre, der kan rulles op og ned, kendetegner de smukke møbler, der kommer i tre forskellige størrelser og varianter. Indvendig kan du vælge mellem et væld af farver, der er med til at gøre møblet helt unikt. Den flotte indvendige detalje giver lyst til at lade skabet stå åbent, så grønne, blå, røde eller andre flotte nuancer kan stråle ud i rummet. En enestående skænk, der tilføjer farve og karakter til din bolig. www.paustian.com Farveglæde

Skænken Buffet er et af Finn Juhls mange ikoniske og skulpturelle møbler, der ganske enkelt aldrig går af mode. Skænken med farvede skydedøre og skuffer designede han for Bovirke i 1955. Det er en del af et tema med skydedøre i præcis de klassiske farver, som går igen i Finn Juhls arkitektur. Du kan vælge mellem teak, valnød eller oregon pine, der alle får et flot modspil i form af enten gul-hvide eller blå-hvide farver. Den indvendige bakkeindsats fås i forskellige klare og stærke farver, der giver et kunstnerisk islæt til skænken. www.jacobsenplus.dk

Rå retro

Skænken Lido har et cool retroudtryk og er skabt i en blanding af akacietræ, mandeltræ og mangotræ med enkle ben i jern. Da det er ægte træ med et naturligt look, kan der være en smule forskel fra skab til skab og små ujævnheder. Men det er en kun med til at gøre møblet unikt og råt. Der er en hylde i hvert skab, der kan bruges som bar, til opbevaring af service eller andet. Skænkens understel samt grebene på lågerne er malet i en fin gylden farve, der giver en flot og eksklusiv finish. www.nordal.euÅbenhed

Traditionelt set har en skænk skuffer og låger, du kan opbevare dine genstande bag. Dejligt hvis du måske roder eller har ting, der skal gemmes væk. Men hvis du sætter pris på opbevaring, der synliggør dine fine sager, kan dette enkle møbel gøre sig ud for en moderne skænk. Omni hylde-systemet er fleksibelt og giver dig plads til at udfolde din kreativitet. De runde former i siderne skaber mindelser om en skænk, samtidigt med at de elegante rammer og åbne hylder gør udtrykket let og luftigt. www.aytmdesign.com