Bolignyheder

Sommeren står for døren, og måske du har fået lyst til at opgradere boligen. Her får du et udvalg af lækkert design til både den lille og store fornyelse.

 

FET_Designnyheder_Høeg-+-Møller-19.11.21-Design-by-Us-Katalog14337-2

 

Marmor-kunst

Lampen Marble Art fra Design by Us er en elegant lampe, der giver et smukt direkte lys. Lampen er i glat poleret marmor med messing fatning. 

Det naturlige materiale giver hver eneste lampe sit eget unikke udtryk. Lyset kan justeres fra smal til bred, og lampen fås i fire forskellige farver marmor: Charcoal, Brown, Golden og Sand. Pris 2.790 kr. 

www.design-by-us.com

 

FET_Designnyheder_ReflectionsCopenhagen10_HIGH

 

Krystalklare flakoner

Kollektionen Flacons er inspireret af stemningen fra et vintage boudoir-sæt sat i en moderne kontekst. Som et smykke til hjemmet vil de krystalklare flakoner give ethvert badeværelsebord eller stilleben et dekadent løft. Kollektionen består af fire smukke og finurlige parfume-flakoner skabt med hvert sit unikke design og magiske udseende. Priser fra 2.650 kr.

www.reflections-copenhagen.dk

 

FET_Designnyheder_Frame-49_light-grey_three-drawers_high

 

Frame

By Lassens prisvindende møbel Frame er et møbel i konstant udvikling. Nu lanceres Frame med skuffer, hvilket gør det endnu mere fleksibelt og funktionelt. Møblet giver uendelige muligheder for at lege med dimensioner og farver. Med ganske få tilkøb kan Frame forvandle sig fra væghængt reol, skænk, sidebord og nu også til kommode. Priser fra 2.499 kr. 

www.bylassen.dk

 

FET_Designnyheder_KODANSKA_AW19_miljø13

 

Go with the flow

I en kombination af kunst, design og tekstil er glasvasen Flow blevet til – inspireret af udtrykket ’Go With The Flow’. Glasvasen var oprindeligt tænkt som en prototype, men den endte med at være så smuk, at den blev et færdigt produkt skabt til både festlige lejligheder og hverdagens rum. Vasen er mundblæst glas fås i et utal af farver hver med sit eget unikke udtryk. Pris 2.499 kr. 

www.kodanska.dk

 

FET_Designnyheder_2004-Klassik-Studio-Lasse2052-2

 

The Hunting Chair

Jagtstolen er en smuk og robust loungestol designet af Kurt Østervig i 1960. Klassik Studio har håndplukket en række af Kurt Østervigs interessante designs og sat dem i produktion igen. Jagtstolens solide trækonstruktion har et fladt armlæn, der passer perfekt til kaffekoppen eller et glas whiskey. Nu lanceres stolen i eg og kanvas.
Pris 21.000 kr. 

www.klassikstudio.dk  

 

FET_Designnyheder_Job_0599

 

Til feinschmeckeren

Det elegant barskab Be My Guest i træ og flet er et møbel til feinschmeckeren, der ønsker sig et stilfuldt barskab, eller til designelskeren, som drømmer om et fint lille skab til stuen, kontoret eller soveværelset. Be My Guest barskabet kan bruges i flere af boligens rum og lyser op overalt takket været sit unikke design og det klassiske materialevalg i kombinationen af fransk rørflet og egetræ. Pris 10.999 kr. 

www.warmnordic.com

 

FET_Designnyheder_Intarsia-Furniture7

 

Genskabt klassiker

Bordet No. 55 er en genskabt dansk designklassiker fra 1950’erne. Firmaet Møbelintarsia blev oprindeligt stiftet af snedker og møbeldesigner Jørgen Aakjær Jørgensen i 1948. I dag genskaber barnebarnet Nanna Aakjær Svendsen, sin morfars ikoniske og smukke møbeldesign i det nye navn Intarsia Furniture. Bordet fås i røget eg, natur eg og lys eg. Pris 10.995 kr. 

www.intarsiafurniture.com

 

FET_Designnyheder_stager

 

En cirkel af design

Designeren Amanda Lilholt har skabt serien Circle Collection for den danske designvirksomhed applicata. Kollektionen er inspiration af solen og dens helt stramme geometriske form, cirklen. 

Designobjekterne er produceret i solid messing og har forskellige udtryk, udformninger og funktioner. Designobjekterne er både smukke sammen som en helhed og alene. Priser fra 749 til 1.599 kr. 

www.applicata.dk