Bolig nyheder

Solid, elegant kvalitet er kodeordet i denne måned med klassiske borde, stole og sofaer og et par skulpturelle loftslamper ud over det sædvanlige. Farverne er mest til det rolige og nordiske, som passer til det, der i forvejen findes i indretningen.

 

FET_Nyheder_Boligen_2.-Baileys-sofa

 

Sid elegant ned

Bailey er navnet på den lyse og klassiske tekstilsofa, som fås i længderne 130 cm, 190 cm, 230 cm og 250 cm. Der kan vælges mellem sort eller naturfarvet understel af egetræ samt to højder, hvoraf den højeste kan bruges ved spisebordet, hvis man ønsker sofaen placeret dér.
Fra 17.135 kr.
www.slettvoll.no

 

FET_Nyheder_Boligen_3.-Eton-Loveseater

 

Stor stol til to

Eton Loveseater er en tilføjelse til Etons eksisterende sofakollektion. Lænestolen er udført, så to kan sidde tæt. Stolen er fremstillet i Europa og betrukket med slidstærkt velour, som ikke bleges af sollys og er nem at gøre ren. Modellen fås i flere nuancer, er en meter bred og en meter dyb og vejer 34 kg. 9.990 kr.
www.livingoodies.dk

 

FET_Nyheder_Boligen_1.-Kendama-lampe

 

Kuppellampe

Kendama hedder loftslampen (der også fås som gulv-, væg- eller bordlampe) opkaldt efter et japansk træ-spil. Lampen fra Giorgetti´s Atmosphere Collection er af stål med Murano-glaskupler for enderne. Murano er en ø med glasproduktion nord for Venedig, og teknikken er brugt siden 1600-tallet. Priserne går fra 6.500 kr. til 25.000 kr. for loftslampen med en diameter på 146 cm.
www.slettvoll.no
www.interstudio.dk

 

FET_Nyheder_Boligen_4.-Plaid

 

Alpaka-plaider

Cumulus og Pine kaldes plaiderne af luftig babyalpakauld designet af væver og tekstildesigner Karin Carlander. I sit design har hun brugt symmetriske og abstrakte mønstre og farver som sort, hvid, blå, terrakotta, sennep og honning. Plaiderne måler 130X200 cm. 1.999 kr.
www.silkeborg-uld.dk

 

FET_Nyheder_Boligen_Skagerak_Virkelyst-Garten-Beistelltisch-75x70x30cm_2000x2000-ID1961586-8ed6111b4263c4c6ad7cef7bd2c64d57-copy

 

Til inde og ude

Virkelyst hedder sofaen til såvel inde som ude forår og sommer. Den trepersoners teaksofa med vejrbestandigt tekstil er 210 cm lang og 83,5 cm dyb. Modellen fås med forskelligt betræk, og i kollektionen er også lænestol, topersoners sofa, puf og sofabord i to størrelser. 22.995 kr.
www.skagerak.dk

 

FET_Nyheder_Boligen_7.-Roma

 

Håndlavet sofabord

Roma er en møbelserie af eg skabt af den italienske designerduo Sara og Michele Morandi. I serien findes spisebord, skab og sofabord, som fås i røget eller naturfarvet eg med stel af stål med et stramt og rent udtryk, som passer til skandinaviske hjem. Møblerne håndlaves på et lille italiensk værksted og har med en diameter på 50 eller 100 cm. Fra 6.530 kr.
www.slettvoll.no

 

FET_Nyheder_Boligen_6.-Åstrup-bord

 

Skabt efter skuldre

Åstrup spisebordet med hollandsk udtræk er designet af Isabel Ahm, som er tilknyttet FDB Møbler. Bordet er inspireret af menneskets skulderparti, og navnet givet efter designerens barndomsby ved Lejre. Bordet fås i eg, valnød og teak. 170 x 280 cm inklusive udtræk til 6-10 personer og 220 x 340 cm til 8-12 per-soner. 13.999 kr.-19.999 kr.
www.coop.dk

 

FET_Nyheder_Boligen_10.-Quasi-Light

 

Pendel med geometri

QEQuasi hedder en pendel skabt af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson for Louis Poulsen. Men sine komplekse former er lampen udtryk for hans interesse for geometri, idet den består af to indbyrdes forbundne, geometriske former. Den ydre er en ramme af 90 procent genanvendt aluminium med 20 trekantede flader, og den indre del har hvid plastreflektor, 12 femkantede flader og LED-lamper. Diameter er 90 cm og vægt 22 kg. 85.000 kr.
www.paustian.com

 

FET_Nyheder_Boligen_8.-Tray-table

 

Kan klappes sammen

Tray Table er et bakkebord af sortlakeret eller natureg oprindelig skabt til personalet hos Fritz Hansen i 1958. Det sammenklappelige møbel er tegnet af Willumsen & Engholm, og Fritz Hansen Accessories har relanceret, som er 32 cm højt og måler 45 cm i diameter.
www.brdr-friis.dk 
www.fritzhansen.com

 

FET_Nyheder_Boligen_9.-Flow-Filo

 

En elegant trådstol

Flow Filo Chair er en ny stoleserie designet af Jean Marie Massaud for MDF Italia. Stolen falder inden for en ny trend af elegante trådstole, som fås i flere varianter og farver med og uden lædersæde og -ryg. Firmaet har også valgt at fremstille en vejrbestandig variant til udendørs brug. Pris fra 5.200 kr.
www.interstudio.dk