Varmt, varigt og af høj kvalitet

Efterårets midterste måned er præget af møbler af de bedste materialer med enkle detaljer og i afdæmpede farver. Hvad enten det er sofaer, senge eller tilbehør, er det nye tidløst designet til at holde både godt og længe.

 

FET_Bolignyheder_Eilersen

 

Sofaen har flapkant

Slimline-sofaen på slanke stålben og dunpolstrede puder, designet af Jens Juul Eilersen, har fået nyt udseende med det ruskindsagtige Ranch 18 læder. Det lette, elegante og alt andet end tungt udseende møbel er udstyret med en særlig detalje i form af pudernes flapkant, der indrammer sæde, ryg og armlæn. Slimline er 240 cm lang, 90 cm dyb og har en siddehøjde på 47 cm.
Pris fra 54.556 kr.
www.eilersen.eu

 

FET_Bolignyheder_Veng-seng

 

En seng af eg og hør

Den danske sengeproducent Re Beds lancerer en mørk variant af Veng-sengen designet af Oliver & Lukas Weiss Krogh. Sengen er af naturmaterialer: Mørkegråt belgisk hørlærred på gavlen og på madrassens yderside samt ben og sengestolper af mørk røget og certificeret eg. Sengen fås i flere størrelser og efter mål med madras af naturlatex lavet af vulkaniseret gummimælk og med betræk af økologisk bomuld. Priseksempel: 160X200 cm til 21.840 kr.
www.re-beds.com

 

FET_Bolignyheder_Piloti-Stone

 

Marmor med detaljer

Bordet Piloti Wood blev designet af Hugo Passos i 2016. Nu lanceres det i sten som en videreudvikling af serien. Bordpladen er skåret i ét stykke grå marmor med små detaljer i udskæringerne. De er referencer til Fredericia Furnitures erfaring med træ og ser ud til at svæve over de smalle stålben. Bordet fås i tre størrelser, alle i samme højde, til brug hver for sig eller i gruppe. Priserne begynder ved 9.695 kr.
www.fredericia.com

 

FET_Bolignyheder_Kvanum_SS19_k├©kken2_2

 

Køkken a la England

Der er engelsk stemning i Kvänum køkkens nye mørkegrønne farve, hvor historisk inspiration og moderne teknologi kombineres. Køkkenet med håndmalede Dalby-låger hedder Broby og farven Studio Green er fra Farrow & Ball. En vigtig del af køkkenet er reolen med de åbne hylder og plads til det køkkenudstyr, som ikke skal gemmes væk. Andre detaljer er bordplade af hvid Carrara-marmor og egetræ. Prisen for det viste køkken begynder ved 500.000 kr. inklusive bordplader, hvidevarer, køkkenø og montering.
www.kvanumkøkken.dk

 

FET_Bolignyheder_Calmo-3-pers

 

Portugisisk designsofa

Den nye sofaserie Calmo fra Fredericia Furniture er skabt af den portugisiske designer Hugo Passos.
Serien kommer i forskellige størrelser samt med en chaiselong, der kan tilføjes i hver ende.
Sofaen fås med et bredt udvalg af tekstiler samt ben af massiv eg– røget, bejdset eller lakeret – eller sort metal eller mat krom. En trepersoners koster 35.030 kr., mens en ditto med chaiselong fås for 40.850 kr.
www.fredericia.com  

 

FET_Bolignyheder_Gro_Bog

 

Læs dig til grønne fingre

Grønne planter er igen blevet in i stue og vindues- karm. Men basal kundskab om pasning og pleje sidder i dag ikke i fingrene. Der er dog hjælp at hente i bogen ”Gro – grønne planter indendørs”, som er en inspirerende guide til alle, der har vindueskarmen fuld af grønne vækster, men ikke helt ved, hvad der skal til for at få planterne til at (stor-)trives. Bogen til 250 kr. giver praktiske tips blandt andet om, hvordan stueplanter bedst overlever lange vintre og nordiske lysforhold.
www.strandbergpublishing.dk

 

FET_Bolignyheder_Cutter-Skagen

 

Entrebænk fylder 20 år

Cutter er navnet på en 120,5 cm tremmebænk fra Skagerak designet af Niels Hvass i 1999 som del af en serie med fokus på entreen. Bænken er også velegnet til andre formål og steder i boligen. Egetræsbænken fås i natur, sort eller rød til 5995 kr.  Sidstnævnte er en ny jubilæumsfarve, der kun produceres 20 eksemplarer af.
www.skagerak.dk

 

FET_Bolignyheder_Sletvoll-daybed

 

Norske møbler i KBH

Det norske boligbrand Slettvoll kommer til København i denne måned med en ny butik på Oslo Plads. Designet af møbler og interiørting som lamper, tekstiler, loungesofaer, gulvtæpper, sofaer, puder, vaser, skulpturelle borde og en spisebordssofa står firmaets designteam for.  Som den karrygule Rocket Daybed, der er 173 cm lang og 127 cm dyb. Den fås i 300 forskellige materialer og farver til 43.910 kr.
www.slettvoll.no

 

FET_Bolignyheder_Plain-Beat

 

Ternet plaid af ren uld

Væver Tina Ratzer har skabt den nye tekstilserie Plain Beat for Silkeborg Uldspinderi. Et af produkterne er en såkaldt jacquardvævet plaid i 100 procent uld med ternmønster med forskellige afdæmpede farver. Siden 2008 har Ratzer været husdesigner hos spinderiet sammen med blandt andre modedesigner Susanne Rützou.
Plaiden måler 130X190 cm og fås i seks farvekombinationer til 999 kr.
www.silkeborg-uld.com

 

FET_Bolignyheder_Fdb_møbler

 

Sammensæt moduler

Designer Thomas E. Alken har for FDB skabt modulsofaen 7-9-13, som fås i en række rolige farver som flaskegrøn, grå, blå og brun. Materialerne er af certificeret europæisk eg, polyester og uld/hørblanding, mens stellet er af sort eller naturfarvet eg. Modulerne a 70, 90 eller 130 cm’s bredde kan sættes sammen på flere måder – eksempelvis asymmetrisk. Prisen pr. modul er 6.999 kr. www.coop.dk