Nyheder til boligen

Boligen kan fornyes på mange måder – og det behøver ikke være med store dyre møbler.
Ny indpakning til klassikere og tilbehør i mindre format til stue, kontor og køkken kan gøre underværker.

 

FET_Bolignyheder_Skagerak-X-16167696

 

Håndmalet porcelæn

The Table Project er navnet på det danske firma Skageraks samarbejde med det japanske porcelænsbrand 1616/Arita Japan. Arita er en by på øen Kyushu. Firmaet har eksisteret i 400 år og bruger knust sten fra øens stenbrud. Det dansk-svenske designstudie All the Way to Paris har håndmalet 100 steldele. Farvesætningen er i blå, rød og brun i forskellige udtryk og størrelser. Priserne ligger på 350 kr. pr. del.
www.skagerak.dk

 

FET_Bolignyheder_Tromlers

 

Tre beholdere til planter

Tromler kaldes de lakerede krukker i sort, hvid eller grå. De ultra lette krukker kan bruges til flere formål ude såvel som inde: Til blomster og minitræer i haven eller til en palme eller plante, til ting og sager eller til et cedertræ til jul. Der er tre størrelser, hvoraf den største er 50 cm.
Sættet koster 2200 kr.
www.livingoodies.dk

 

FET_Bolignyheder_Svanen_Christianshavn

 

Klassiker i nye klæder

Arne Jacobsens lænestol Svanen –
designet til datidens højhus Royal Hotel, der blev indviet i 1960 – har stadig de samme ikoniske former. Men nu fås møblet i et nyt slidstærkt tekstil med navnet Christianshavn. Klassikeren kan betrækkes med 26 forskellige nuancer af stoffet til en særpris på 19.995 kr. Tilbuddet gælder frem til 31. august. www.fritzhansen.com 

 

FET_Bolignyheder_Musling_Lampe

 

Musling, der åbner og lukker

Musling hedder en ny loftspendel fra en designduo kendt fra DR`s ”Danmarks næste klassiker”. Designerne Ahm & Lund med fornavnene Isabel og Signe er inspireret af skaller, der gemmer sin perle – lyset – indvendigt. Lukket giver Muslingen et generelt lys, åben belyser den uden at blænde. Prisen på den 55 cm diameter store lampe af akryl og messing er endnu ikke fastlagt, da lampen først kommer på markedet til efteråret.
www.fritzhansen.com

 

FET_Bolignyheder_Home-Office

 

Minispande til penne

Buckets kaldes de brune krus på en lille bakke til sakse, kuglepenne, linealer med mere, der er designet af Mia Lagerman. Buckets blev oprindeligt designet som store udendørsobjekter af stål. De fortolkes påny som en serie beholdere i mindre målestok til at holde styr på skriveredskaber. Sættet er skabt til at blive brugt sammen og består af tre styks til 1499 kr.
www.fritzhansen.com

 

FET_Bolignyheder_Mom-ledningsløs

 

Lampe uden ledning

Moments fra Imagilights er en ledningsløs bordlampe til både inde- og udebrug med en lystid på 76 timer efter en opladning i ladestation. Den vandtætte lampe kan bruges udendørs på havebordet eller indendørs på natbordet, i båden, i sommerhuset, på kontoret eller i stuen. Lampen af aluminium er 23 cm høj og fås i flere farver på fod og skærm og reguleres med fjernkontrol. Prisen er 2290 kr.
www.livingoodies.dk

 

FET_Bolignyheder_Specktrum_flowvase_scarlettvase_savannavase

 

Pastelfarvede glasvaser

Scarlett og Savanna hedder to nye glasvaser i tidens formsprog og i fire forskellige sarte pastelfarver med geometriske former til diverse buketter og blomsterdekorationer. Scarlett er 25 cm høj og 16 cm bred og koster 349 kr. Den runde Savanna-vase er 20 cm høj og 15 cm i diameter til samme pris.
www.specktrum.dk

 

FET_Bolignyheder_Kvanum17693-B

 

Nostalgisk garderobe

Broby Pigeon er et garderobeprogram fra Kvänum med inspiration fra begyndelsen af 1900-tallet og med håndmalede låger af ask. Det klassiske look har åbne skohylder, glaslåger, messinghængsler og marmorbordplade samt skuffer til ure og smykker og detaljer som indbygget vasketøjskurv og stige. Farven er lysegrå, grebene af messing og garderobestænger er af eg beklædt med kernelæder. Prisen begynder ved 200.000 kr. inklusiv montering og håndmaling afhængig af indretning og størrelse.
www.kvanumkokken.dk

 

FET_Bolignyheder_Magasinholder

 

Flytbar magasinholder

Planner hedder magasinholderen til stue eller kontor. Der er tale om et relanceret design af amerikanske Paul McCobb fra 1950’erne, hvor der spilles på materialernes kontraster. Holderen til aviser og blade har stel og håndtag af pulverlakeret stålramme og to rum af uldstof, som kan udvide sig og give plads. Højde og bredde er henholdsvis 45 og 33 cm. Prisen er 1650 kr.
www.fritzhansen.com

 

FET_Bolignyheder_George

 

Kongeblå George-stol

Den kendte George-stol til spisestuen fås nu i flere nuancer af velour, blandt andet med navnet Aqua Blue og med grå ben. Den kongeblå George er også velegnet til at stå solo i hall eller entré. Stolen er 87 cm høj med armlænshøjde på 64 cm, hvilket er praktisk til spiseborde med sarg (forstærkende ramme under bordet), så stolen kan skubbes ind, når den ikke bruges. Prisen begynder ved 3990 kr.
www.livingoodies.dk