Jeg glæder mig i denne tid hvor julepynten hænger ned

December er atter nået, og det betyder, at der for alvor er kommet julestemning i stuerne. Hvad enten du har samlet på julepynt i flere år, køber nyt hvert år eller bare gerne vil supplere lidt, så kan du her finde inspiration til årets julepynt. Der er alt fra klassisk nyfortolket julepynt til det mere moderne.

 

FET_Julepynt_Walther-&-Co,-trommer

 

FET_Julepynt_Tromme,-stor

Tromme

Peter har den gren så kær, hvorpå trommen hænger.
Trommen fra Walther & Co. er lavet i håndlavet patineret læder. Den findes i tre størrelser og kan både pynte på julebordet eller andre steder i hjemmet.

Vejl. udsalgspris, størrelse large: 488 kr.
waltherogco.dk

 

FET_Julepynt_Julesok_RoseBordeaux_Fri

 

Julesokken

En af de mest kendte juletraditioner må være julesokken, som kan indeholde små overraskelser op til jul. Julesokken findes i et utal af farver, størrelser og materialer. Houselab har lavet deres bud på en julesok, som er håndlavet og produceret i blødt velour. Den findes i blå, lilla, rosa og nude og måler 40 centimeter, så der er plads til både store og små overraskelser.

Vejl. udsalgspris: 420 kr.
Julesokken kan købes houselab.dk 

 

FET_Julepynt_Oyoy-Pretzel-

 

Christmas Pretzels 

Fine hæklede kringler fra Oyoy. Fire forskellige farver i en pakke. Kan hænge fint på juletræet eller pynte på en gren.

Vejl udsalgspris: 269 kr.
Forhandles blandt andet hos coolnordic.dk 

 

FET_Julepynt_Julestjerner_Cognac_Mellem-copy

 

Filtstjerner

De klassiske håndflettede julestjerner pryder mange danske julehjem. Houselab har lavet en lidt mere eksklusiv og moderne fortolkning af den gamle flette-tradition, der stammer fra 1850’erne. Julestjernen er udført i flettet grå filt med et bånd i læder, til ophæng, samt læderknapper. Stjernen er lavet i to størrelser og med tre forskellige læderfarver; Sort, cognac og natur.

Vejl. udsalgspris: 299 kr. og 349 kr.
De håndlavede stjerner kan købes på houselab.dk

 

FET_Julepynt_kalender-rød-e1537052648630-copy

 

Bæredygtig kalenderlys

Åbenlys har i år lavet et kalenderlys, der er lavet af 51 procent bæredygtig sojavoks og 49 procent svanemærket stearin. Danskerne er det folkefærd i verden, som tænder flest lys indendørs, men de skader miljøet og indeklimaet. Dette er grunden til, at Åbenlys benytter sojavoks, som er et bedre alternativ.

Vejl. udsalgspris: 199 kr.
Find lyset på aabenlys.dk