Københavns møbeldesign-event

I slutningen af maj blev der afholdt Three Days of Design i København. Der blev minglet, networket, nippet til canapéer og skålet i Skinny Bitches. Og så var der ellers også design – som jo var hovedårsagen til, at vi alle kom og sagde ’hej, hej’ til hinanden. Her et lille udbud fra nogle af de brands, som deltog.

 

FET_Boliginspiration_dynamisk

 

1. Dynamisk

Det unikke paletbord fra &tradition kan nu også erhverves i denne voluminøse udgave, som fås i flere størrelser og træsorter. Her vist med valnød.

www.andtradition.com

 

FET_Boliginspiration_Traditionelt

 

2. Traditionelt

The ARV chair kom til verden, da chefkok Rene Redzepi fra restaurant Noma skulle bruge inventar til sit nye flagskib på Refshaleøen. Udtrykket er klassisk, men stadig nutidigt og æstetisk.

www.brdr-kruger.com

 

FET_Boliginspiration_Klassiker

 

3. Klassiker

Designet i 1938 af Viggo Boesen og relanceret af &tradition i 2018. Den yderst smukke lænestol monteret med fåreskind er komfortabel og holdt i retro stilen.

www.andtradition.com

 

FET_Boliginspiration_Kompromisløst

 

4. Kompromisløst

Lækre gulvtæpper, der er skabt ud fra traditionelle teknikker og godt håndværk. 2018 kollektionen er skabt med naturen for øje.

www.fabulaliving.dk

 

FET_Boliginspiration_Nytænkende

 

5. Nytænkende

Smart koncept, der bygger på ny beklædning af eksisterende IKEA køkkenmodeller. På denne måde kan man få et helt unikt snedkerkøkken til en brøkdel af prisen.

www.andshufl.com

 

FET_Boliginspiration_Minimalistisk

 

6. Minimalistisk

Konsolbordet, der samtidig er den ideelle arbejdsstation, som både er funktionel og æstetisk lækker at se på. Fås i grøn og sort.

www.nomess.dk

 

FET_Boliginspiration_Raffineret

 

7. Raffineret

Den smagfulde stumtjener, som er designet af Maximillian Schmahl og består af lige dele praktik og design. Kan fås i flere farver.

www.nomess.dk

 

FET_Boliginspiration_Innovativt

 

8. Innovativt

Candela hedder den fine bordlampe, der udover behagelig belysning også kan oplade dine mobile devices.

www.astep.design

 

FET_Boliginspiration_Organisk

 

9. Organisk

Detaljer, kvalitet og former går op i en højere enhed i denne vellykkede stol, der bærer navnet Jupiter og er designet af arkitektbrødrene Lassen.

www.bylassen.dk

 

FET_Boliginspiration_Skulpturelt

 

10. Skulpturelt

Triiio er en serie af borde, som består af både sidebord, sofabord og spisebord. Udtrykket er smagfuldt og en anelse dramatisk.

www.brdr-kruger.com

 

 

 

 

FET_Boligtendenser_Karina

Karina Sanggaard
Editor, Interior Design

Liebhaverboligens trendekspert, Karina Sanggaard Fog, har i de seneste 10 år arbejdet som selvstændig boligskribent og stylist for diverse boligmagasiner. Her skriver hun boligreportager, trendartikler, designportrætter og shoppeguides. 
Endvidere besøger hun stort set alle interiør- og boligmesser i Europa for at holde sig ajour med de nyeste boligtendenser.