Skulpturelle former i badet

Designerne har tænkt utraditionelt, da de skabte spektakulært sanitet, fliser, armaturer m.m. til badeværelset. Det gælder både funktion og udseende, som på flere måder er ud over det sædvanlige. Og hvor inspirationen er hentet fra naturen, andre rum og genstande i boligen eller slet og ret fra fantasi og geometri.

 

FET_AXOR-LampShower-med-vand

 

Lampe og brus i ét

En bruser er ikke bare en bruser, som det ses på denne nye kombinerede lampe og bruser kaldet Axor LampShower. Kombinationen er skabt af Oki Sato fra det japanske designfirma Nendo for Hansgrohe. Den nye ”lampebruser” forener vand og lys og giver derved en særlig badeoplevelse. Under strålefladen på den transparente lampeskærm regner en vandstråle og indhyller kroppen, og det integrerede hyggelys skaber en følelse af velvære. Axor LampShower kan monteres på væg eller i loft. Ud over kromvarianten Axor fås specialoverflader som en i guld.

Vejledende udsalgspris 25.731 kr.

 

FET_Spacio2

 

Toilet som skulptur

Vi skal vende os til toiletter med usædvanligt udseende især fra de italienske designere. En af dem er Terri Pecora, som står bag det skulpturelle Spazio LFT-09 toilet med søjleformet cisterne, som skjuler al teknik. Materialet i dette high-end-design er hvid porcelæn fra Italien med fem års garanti. Produktet kan ses i Bad & Stils showroom på Østerbro. Måler 42 x 66,5 x 100,5 cm inklusive cisterne.  

Pris uden sæde er 12.990 kr. Det tilhørende sæde koster 2.055 kr. 

 

FET_The-Egg-Badekar-Fritstaende-kar-Sammensætning-Pulcher-Studio-BadStil-05-p

 

Kar med æggeform

The Egg er et italiensk designerbadekar, fritstående og med lige overkant. Inspireret af æggets form, ser det brede kar elegant ud. The Egg er et stenkar støbt af SolidTec med solid overflade og mat finish. SolidTec-materialet er hårdt, rengøringsvenligt, så godt som vedligeholdelsesfrit, og tåler rengøring med skurepulver samt afkalkning.

Der er ti års garanti på badekarret, som måler 181 x 95 x 52 cm og fås for 19.995 kr. hos Bad & Stil på Østerbro. Afløbssæt koster 1.795 kr.  

 

FET_BOTANICALGARDENPANRS7

 

Fugle på væggen 

Botanical Garden hedder en serie håndmalede fliser til badeværelset. Motiverne gengiver på en naturtro måde planter, fugle, bier, guldsmede og sommerfugle. Farver og motiver peger mod stemning af sol, sommer og livsglæde – og bringer konstant nye opdagelser at se på. Vægfliserne kan bruges til at pryde én væg i badeværelset – eller samtlige. Serien fra Fired Earth i København består af
syv motivfliser, én basisflise samt fire paneler sammensat af fire, 25 eller 36 fliser.

Priseksempler:
Motivflise 13 x 13 cm, 250 kr. pr. styk. Panel med 25 fliser 78 x 65 cm, 9.999 kr. Panel med fire fuglefliser 26 x 26 cm, 2.799 kr. 

 

FET_AXOR-Starck-V-med-vand

 

Kraftig vandhvirvel

Vandets naturlige kraft kan opleves med Axor Starck V fra Hansgrohe, hvor en tud af krystal, åben for oven, giver et kig ind til det strømmende vand i hanen. Franske Philippe Starck står for grundidéen bag det minimalistiske design med organisk form hvor vandet bliver synligt på sin vej.

Ud over sin æstetik kendetegnes Axor Starck V også for sin funktionalitet: Glastuden kan tages af soklen og rengøres – for eksempel i opvaskemaskine – uden at lukke for armaturet.

Ud over varianter med sokler i krom og hvid højglans tilbydes 14 forskellige special overflader på soklen, såsom rød-guld, sort-krom og messing.

Vejledende udsalgspris er 11.439 kr.