Sager udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund.
Gearet og grejet skal ind i boligen – se mere på mandesager.dk

 

FET_Mandesager_Hasselblad-H6D-100C_1

 

Kamera-kongen
HASSELBLAD H6D 100C

I foto-universet er svenske Hasselblad lige så respekteret som superbilernes Ferrari, Lamborghini og Koenigsegg, og nu er de klar med en ny skyder i medium format med H6D 100C. Det er ekstremt udstyr. Hasselblad H6D 100C har en sensor med 100 megapixel, en touchskærm, en ISO på op til 12.800, 4K-video og en lukketid på 1/2000 sekund. Det er kram opbygget af moduler, så du kan opgradere og fintune stort set alt.

Hasselblad.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_Audi-A8-L-Extended

 

Ekstra lang Audi
AUDI A8 L EXTENDED

Hvad så player, har du brug for en limo-Audi? Hvis svaret er ja, så er den nye Audi A8 L Extended lige noget for dig. Her får du 109 centimeter ekstra i længden at lege med, og det har Audi udnyttet til at installere seks sæder og seks døre, så du du kan cruise rundt i en 6,36 meter lang og 2.400 kilo tung limousine. Hvis svaret på det tidligere spørgsmål altså var ja, for ellers kan du jo bare lade være. For ja-sigerne er der imidlertid rigelig med luksus at hente med massagesæder og skærme på de bagerste sæder, mens føreren af herligheden kan hygge sig med en V6’er på 3,0 liter med 310 heste. Men de fleste foretrækker nok at hoppe ind på de bagerste sæder i den her bil.

Audi.dk

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_Artbrew

 

Bryg din egen øl
ARTBREW

Selvom der er mange fordele ved at brygge sin egen øl derhjemme, er der lidt af et bjerg at bestige for at komme i gang med processen. Men det vil Artbrew lave om på. Her er hele processen nemlig kogt ned til en lille maskine på størrelse med en kaffemaskine, og så skal du bare tilsætte ingredienserne som malt, byg, gær, vand og egentlig alt hvad du lyster, og så sørger maskinen selv for resten, mens du kan følge med på en app på mobilen. Det bliver ikke meget nemmere. Artbrew leverer desuden selv færdigpakker med ølsorter, hvis du vil gøre det virkelig nemt.

Comingsoon-tech.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_Casio-G-Shock-MR-G-Hammer-Tone_1

 

Toppen af G-Shock
CASIO G-SHOCK MR-G HAMMER TONE

Der bliver kun lavet 300 eksemplarer, så du skal være heldig for at få lov til at kaste dine penge i nakken på Casio – hele 40.000 kroner for at være præcis. Uret er lavet ved hjælp af den japanske teknik Tsu-i-ki, der skaber unikke mønstre i metal, når det bliver formet, og det er sådan noget håndværk, der for eksempel er brugt til at skabe det berømte og hurtige Shinkansen tog, så det er noget, der holder. Du får desuden lækre materialer som guld, sølv, kobber og titanium, mens der er moderne teknik som GPS-styret tidtagning. Det er egentlig samme kvalitet, som du kender fra et klassisk G-Shock – bare meget bedre.

Gshock.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_crazybaby-Luna_1

 

Dødsstjernen
CRAZYBABY LUNA

En højttaler behøver slet ikke være særligt stor for at give masser af lyd. Bare kast et blik på den nye crazybaby Luna. Her får du en trådløs højttaler i et skarpt rundt design af børstet aluminium, som tager imod din musik via enten Bluetooth eller Wi-Fi, og du kan endda forbinde op til 32 enheder til den lille fætter, så der er masser af mulighed for at få kørt nogle playlister igennem. Det burde i hvert fald være muligt at finde noget god musik. Smid så lige indbygget LED-lys, som du kan parre og synkronisere med for eksempel Philips HUE-pærerne, og så har du en ret smart højttaler, der sagtens kan spille op til en god fest.

Crazybaby.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_Kuvee_1

 

Den smarte vinflaske
KUVÉE

Hvis du synes, dine vinflasker er lidt for dumme, kan du godt begynde at glæde dig – nu kommer den smarte vinflaske nemlig. Kuvée er udstyret med et touchdisplay med information om druerne og egentlig alt muligt andet vin-relateret, og systemet bruger udskiftelige flasker, så du hurtigt kan skifte mellem de forskellige varianter. Det er nok ikke noget for folk, der tømmer en bag-in-box til aftensmaden, for så er den ekstra lir lidt spildt, men for vinkendere kan sådan en smart flaske dog hurtigt give et ekstra pift til hele oplevelsen.

Kuvee.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_ManDown-Man-Bag

 

Tung taske til træning
MANDOWN MAN BAG

Nej, Man Bag er ikke en taske. Ja, det lyder som en taske, men det er det ikke. Jamen hvad er det så? Det er en sandsæk af nylon. ManDown Man Bag er nemlig lavet til at indeholde fra 13 og op til 36 kilo sand uden at lække, så du kan gribe fat i de mange håndtag og gå amok med træningen i bedste Rocky-stil. Det er træning uden alt for meget pis, og med en Man Bag kan du hurtigt lave alt fra squats til dips, så der slet ikke er brug for alle mulige fancy maskiner til at få gang i musklerne. Yessir, det er bare med at komme i gang.

Mandownusa.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_Porsche-Office-chair-RS_1

 

Den hurtigste stol på kontoret
PORSCHE OFFICE CHAIR RS

Porsches kontorstol er ualmindeligt skarp, for det er faktisk den samme stol, der sidder i en 911 Carrera GTS og en 911 GT3, så du er ret godt kørende på kontoret med læder og Alcantara. Og der er desuden et indbygget batteri til at klare justeringen af sædet, så du selv skal lave mindst muligt for at sidde godt. Det manglede da også bare.

Porsche.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_H2O-Ninja-Mask_1

 

Svøm som en fisk i havet
H2O NINJA MASK

Det er fedt at snorkle tæt på vandoverfladen, for så er du ikke tynget af besværligt dykkerudstyr. Men du er også lige præcis bundet af, at du ikke kan bevæge dig for langt væk fra overfladen, mens du samtidig har et rør stukket ind i munden. Det løser H2O Ninja Mask imidlertid. Masken fylder hele ansigtet, så du kan trække vejret som du plejer, for topstykket er udstyret med en ventil, der automatisk lukker luft ind ved vandoverfladen og holder tæt nede i vandet, så du kun skal bekymre dig om at nyde udsigten og fange den med et GoPro-kamera på det indbyggede beslag. Og selvfølgelig lige komme op til overfladen med jævne mellemrum.

H2oninjamask.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_Repulsor-Flashlight_1

 

En bærbar sol
REPULSOR FLASHLIGHT

Når der bare er brug for masser af lys, stiller den her satan op. Den er voldsom. Repulsor Flashlight leverer hele 7.911 lumen, hvilket skulle gøre den til den kraftigste lommelygte på markedet. Så kan man selvfølgelig diskutere, hvor lomme-venlig den egentlig er med sine 1,2 kilo, men det er stadig transportabelt lys, og hvis du sammenligner med det lange lys på en bil, der typisk ligger på omkring 1.500 lumen, får du altså over fem gange så meget kraft med den her, mens den lyser op til 700 meter. Det tager cirka en time at lade batteriet helt op, og så har du op til to timers lys, men du skal nok ikke regne med at kunne trække så lang tid, hvis du indstiller den på maks. Det suger en del strøm.

Therepulsor.com