Visuelt boost til køkken og spisestue

,

Den nye sæson er skudt igang, og lysten til at forny jeres køkken står måske øverst på ønskesedlen.
Mindre effekter kan også løfte køkkenindretningen og spisestuen visuelt op. Lad blikket falde på mulighederne for fornyet belysning, lækre spisestole, en farverig plakat, et feinschmecker spisebord, en lille trolley eller blot accessories til bordets servering. Grib inspirationen i et udbud, der er mere mangfoldigt i stil og tone end længe set.

Velbekomme – og nyd forårets spæde spirer.

 

FET_DesignCircus_Boligindretning_design_HUMMEREN_b674df15-a31d-4ce5-9471-21978d488177_1024x1024

 

Hummeren på køkken menuen

Skønne røde afdæmpede farver og et portræt af en smagfuld spise er hvad, plakatnyheden fra Vissevasse rummer det kommende forår. En oplagt måde at tilføje forårskulør og lidt humør til køkkenindretningen på.
Sådan en krabat vejer ca. 600 gram, men i denne papirversion er hummeren blot trykt på 170 grams MultiArt miljøvenligt papir. Den største plakatstørrelse er på 70 x100 cm. Vejl. pris: 595 kr. www.vissevasse.dk

 

FET_DesignCircus_Boligindretning_design_ren+table_2

 

 Feinschmecker spisebordet

Masser af attitude og absolut klasse udstråler dette nye spisebord Rén, som er designet af den danske duo Space Copenhagen for Stellar Works. Bordet er udført i røget eg og spektakulært i sit design, som en oplagt kontrast til det minimalistiske nordiske design.
Bordet føres i 3 størrelsesmæssige varianter. Forhandles hos www.roam.dk 

 

FET_DesignCircus_Boligindretning_design_image_27-01-2016_09-51-37

 

Elegant kogebog- og skærebrætsholder

Et nyt ‘must have’ objekt i køkkenet er netop  lanceret af det tyske designfirma Raumgestalt, som også tidligere med stor succes har sat de karakteristiske skærebrætter i røget eg i produktion. Holderen kan fint stå både funktionelt og dekorativt på bordet og holde styr på både skærebræt og kogebøgerne. Messingholderen måler 13 x 15 x 20 cm.
Vejl. pris: 299 kr. i stål og 699 kr. i messing.
Forhandler oplyses hos www.nicolajengros.dk

 

FET_DesignCircus_Boligindretning_design_7.KristinaDamStudio-SS16_bauhaus_trolley_black_greybackground kopi

 

Bauhaus trolley i en ny dansk version

Oplagt til en lille mobil servering el. som et ekstra elegant sidebord i køkkenet, designet af Kristina Dam med inspiration hentet fra den indflydelsesrige tyske Bauhaus bevægelse. Udtrykket er rent og grafisk med lakeret metal i enten sort eller hvid ramme og med diskrete hjul. Den øverste hylde er i glas, og den nederste udført i metal. Vejl. pris: 3.600 kr.
www.kristinadam.dk

 

FET_DesignCircus_Boligindretning_design_image_27-01-2016_11-54-29

 

2 i én – knivstol og kombineret bordkortsholder.

Den nye knivstols- og bordkortsholder fra Raumgestalt hedder Søren, og et sæt indeholder servering til 12 personer. Objektet føres i ubehandlet eg, og der med-følger bordkort.
Vejl. pris: 349 kr. til 6 personer og 499 kr. til 12 personer.
Forhandler oplyses hos www.nicolajengros.dk

 

FET_DesignCircus_Boligindretning_design_Bright_Moon_White_2, kopi 2

 

Belysning i krydsfeltet mellem japansk og dansk minimalisme

Den nydesignede pendel Bright Moon skabt af Jonas Højgaard matcher perfekt den minimalistiske køkkenindretning, der tåler et geometrisk twist og et elegant materialemix. Pendlen er udført i hvidt frosset glas, pulverlakeret aluminium og afsluttet med en messingtop. Lampen måler H 24 cm og Ø 30 cm.
Vejl. pris: 2.800 kr. www.nordic-tales.com

 

FET_DesignCircus_Boligindretning_design_NC_Food_AppleTrifle_2 kopi

 

Tjekkede long drinks glas

Enkle og helst fyldte long drinks glas, der følges parvis ad… kan give spisebordet den reneste lykke. Glassene er oplagte også til æble- eller andre af forårets lækre frugtdesserter. Glasset rummer 45 centiliter, H 13,6 cm og Ø 8 cm. De kan maskinopvaskes, men holder sig længere ved håndvask.
Vejl. pris: 299 kr. for 2 glas.
Forhandler oplyses hos www.normann-copenhagen.com

 

FET_DesignCircus_Boligindretning_design_Y5_environment kopi

 

Dekorativ finér spisebordsstol

Det skandinaviske møder global dekadence i denne spisebordsstol navngivet  Y5, som er formgivet af Sami Kallio og lanceres i møbelbutikkerne fra april 2016. Stolene har netop været udstillet på Tändstickspalatset i Sverige. Stolene føres i birk, sortbejdset alm. og lys ask eller olieret eg.   Vejl. pris fra 2.490 kr. www.hansk.se

 

FET_DesignCircus_Boligindretning_design_3569_Astro_Tray_All_2.ashx

 

Egetræsbakker med afrundethed

Skab orden med de nye visuelt bløde Astro bakker, der findes i 5 størrelsesmæssige varianter. De kan bruges samlet, stakkes eller benyttes selvstændigt. Navnet henviser til designerens inspiration til universet og dens orden i kaos. Bakkerne kan bruges til alle de serverings- eller mindre opbevaringsbehov, du måtte have. Designet af Nestor Campos.
Vejl. pris fra 99 til 399 kr.
Forhandler oplyses hos www.normann-copenhagen.com

 

FET_DesignCircus_Boligindretning_design

 

Elegant spisestol med salonreferencer

Blødeste komfort, mulighed for armlæn og kort eller langt rygstykke. Mulighederne er mang-foldige i den nye møbelkollektion Utility fra designbrandet Stellar Works. De viste stole er designet af Neri & Hu. Møblerne er flotte til både spiseborde med detaljer eller helt rene borde. Det vigtigste er, at materialerne mellem spisestolene og spisebordet matcher hinanden. Stolene føres i flere træsorter og varierede polstertyper.
Forhandles hos www.roam.dk

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_DBirgit_Tarp_esignCircus_Portræt af Sebastian Niepoort

Design Circus

Birgit Tarp er designer, indretningsekspert, foredragsholder og konceptudvikler i sit designstudio Design Circus.
Referencelisten tæller både virksomheder, interiørmagasiner og private kunder, mens livsstilsbranchens brands også booker designs og visuelle “numre”.

www.designcircus.dk &  www.designcircusblog.dk