Sager udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund.
Gearet og grejet skal ind i boligen – se mere på mandesager.dk

 

FET_Mandesager_Phase-One-A-series-IQ3-100MP-System

Topmoderne pixels i retro-design
PHASE ONE A-SERIES IQ3 100MP SYSTEM

100 megapixel burde være nok til at tilfredsstille de fleste fotografer, og det er lige præcis, hvad du finder i Phase One A-series IQ3 100MP System.

Så er der styr på pixel-problemet, og du får desuden et skarpt retro-design med godt gammeldags træ, mens der er et 70 mm. ALPA HR Alpagon objektiv og et 23 mm. vidvinkelobjektiv at skifte imellem, hvis du virkelig vil optimere skuddene. Det er jo rent kamera-blær.

Phaseone.com

 

FET_Mandesager_ROK-Presso

 

Presset espresso
ROK PRESSO

Når morgenkaffen kalder, kunne du da sagtens trykke på en knap på et monstrum af en maskine i køkkenet, eller du kan smøge ærmerne op og bruge hænderne til at bikse bønnerne sammen. Så får du jo også lidt motion i processen. Og det kan du med ROK Presso, der er udstyret med to store håndtag, som du klemmer sammen for at presse en espresso i din kop.

Det er old school tjære, og så ser det jo samtidig skarpt ud at have sådan en metal-satan stående på køkkenbordet.

Rokkitchentools.com

 

FET_Mandesager_Koval-X-Mikkeller-Single-Barrel-Whiskey

 

Mikrobrygget whiskey med danske noter
KOVAL X MIKKELLER SINGLE BARREL WHISKEY

Det danske mikrobryggeri Mikkeller har vundet et hav af priser for deres øl, og nu kaster de sig over den ædle kunst at lave whiskey. Eller det vil sige, de gør det ikke selv, for øl-entusiasterne er gået sammen med det amerikanske destilleri Koval om at lave en række flasker med 40% gyldne dråber med et skud chokolade malt, så du både får aromaen og smagen af choko. Det lyder ikke dumt.

Koval-distillery.com

 

FET_Mandesager_Halo-Sport_1

 

Træn smartere
HALO SPORT

Hvis du alligevel hører musik under træningen, kan dine hovedtelefoner vel lige så godt gå ind og aktivt hjælpe dig med anstrengelserne. Og det gør Halo Sport. Ved hjælp af teknikken neuropriming, skyder den energipulser ind i din hjerne, så din motor cortex er i stand til at sende stærkere signaler til dine muskler og lettere aflæse responsen, hvilket i praksis betyder, at du kan aktivere flere muskelfibre og dermed optimere træningen.

Det er videnskab, når det er bedst. Det hjælper desuden med motorikken, hvis du for eksempel skal kaste, sparke eller udføre krævende bevægelser – og så kan du selvfølgelig høre musik via Bluetooth.

Haloneuro.com

 

FET_Mandesager_Web_DeathWishCoffee

 

Verdens stærkeste kaffe
DEATH WISH COFFEE

Et ordentligt skud koffein kan redde det meste, og selvom Death Wish Coffee lyder som om, at det fjerner din livslyst, så er det faktisk præcist det modsatte. Her får du nemlig verdens stærkeste kaffe med dobbelt så meget koffein som i almindelige bønner, og det burde kunne sparke dig i gang.
Kaffe fåes i hvert fald ikke stærkere.

Deathwishcoffee.com

 

Untitled-1

 

En butler i skabet
LG STYLER TRUESTREAM

Forestil dig et tøjrenseri derhjemme, så dit skab ikke bare opbevarer dit tøj, men også renser og stryger det hele. Det er ret genialt. Og det er lige præcis, hvad LG Styler går ud på, og nu har de lavet et nyt skab med TrueStream, der er endnu mere kompakt og hurtigere, så her hænger du bare dit jakkesæt, bukser, slips, skjorter, t-shirts og resten af kluns-arsenalet ind i skabet, og så sørger dampen for resten, mens du kan vælge program og følge med i processen med en app på mobilen, og så bliver tøjet lige så friskt, som hvis du lige havde hentet det fra renseriet. Det sparer dig godt nok for meget besvær.

Lg.com

 

FET_Mandesager_Sander-Mulder-Pandora-Cabinet_1

 

Cool container-stil
SANDER MULDER PANDORA CABINET

Shippingcontainere er seje. Sådan er det bare.

Derfor giver det også pokkers god mening at smide dem ind i huset, og det sørger Sander Mulder for med sit Pandora Cabinet, der rent faktisk er lavet af genbrugte containere fra den virkelige verden.

Du kan vælge mellem tre forskellige størrelser, flere farver, designs og om der skal være hjul på de kreative skabe, så det er bare med at gå amok.

Sandermulder.com

 

FET_Mandesager_Tesla-Model-S-for-Kids

 

Mini Tesla
TESLA MODEL S FOR KIDS

Selvfølgelig skal de små da også være godt kørende, og hvis du i forvejen har en Tesla Model S i garagen, er det her en fed tilføjelse. Det er det egentlig også, hvis du ikke har en Tesla i forvejen. Tesla Model S for Kids er nemlig lige præcis, hvad navnet fortæller dig, og minimodellen topper med 10 km/t, har fungerende lygter og højtalere, som tager imod musik fra din mobil eller medieafspiller, og du kan vælge imellem tre farver, så det hele rigtigt kan matche.

Tesla.radioflyer.com

 

FET_Mandesager_Sommi-Wine-Cellars_1

FET_Mandesager_Sommi-Wine-Cellars

 

En vinkælder i stuen
SOMMI WINE CELLARS

Når kun det bedste er godt nok, betyder pengene ikke så meget. Og hvis det er en filosofi, du er klar til at bakke op med en pumpet tegnedreng, er det her ren forkælelse til din vinsamling. Sommi Wine Cellars sørger nemlig for, at du ikke behøver gemme de dyre dråber væk i en kælder, for her får du et skab af genbrugt træ fra gamle lader, der er isoleret og udstyret med et kølesystem, så flasker holder sig på den optimale temperatur.

Så er der selvfølgelig det der med prisskiltet, for den mindste model med plads til 120 flasker koster 53.000 kroner, men du kan også gå helt amok med en kapacitet på 450 flasker. Og så kan du vel godt gætte, hvad der sker med prisen.

Sommi.co

 

FET_Mandesager_Rimowa-Electronic-Tag

 

Den smarte kuffert er på vej
RIMOWA ELECTRONIC TAG

Okay, det her burde nogen da have fundet på forlængst. Men bedre sent end aldrig, så vi må hellere give Rimowa og Lufthansa noget ros for ende-lig at gøre noget ved det. De har nemlig samarbej- det om at lave elektroniske tags til din bagage, så du kan droppe papirerne og klare det hele via et display med E-Ink på kufferten. Dine oplysninger bliver altså automatisk opdateret på displayet via Bluetooth, og det betyder i praksis, at du sparer tid i lufthavnen og i stedet kan bruge den på vigtigere ting – som for eksempel at ankomme lidt senere til lufthavnen. Så slipper du desuden også for at have klistermærker på kufferten hele tiden, fordi du ikke lige får brugt fem sekunder på at pille dem af efter rejsen. Det bliver spændende at se, hvor lang tid der går, før konceptet spreder sig til flere flyselskaber, men de må da bare se at komme ind i kampen.

Rimowa.com/da