FRA ALLE OS TIL ALLE JER

Julen er hjerternes årstid og selvom det kan fremprovokerer tvangstanker af den værste skuffe ved tanken om, at skulle stå i kø i Magasins gaveindpakningsservice, så er julen den hyggeligste tid, hvis du blot sørger for at være i lidt god tid.
Jeg har fundet en række gaveforslag til din egen eller andres ønskelister, gaver du nemt kan finde i diverse webshops, som endda tilbyder, at klare gaveindpakningen for dig.
I beskrivelserne nedenfor finder du links til 
webshops i julens anledning.

 

FET_Bungalow5_design_KLASSIKEREN

 

KLASSIKEREN

Ole Wanschers Colonial Chair er nok mest til din egen ønskeseddel. En elegant og enkel stol designet i 1949, en smuk stol, som skaber en rolig og hyggelig atmosfære. 

www.livingshop.dk 

 

FET_Bungalow5_design_KAFFEMASKINEN

 

KAFFEMASKINEN

Der er mange grunde til at en Moccamaster er den bedste kaffemaskine på markedet. Den er både stilren og et stort udvalg af farver, gør den nem at passe ind i ethvert køkken, også brygger den en hel kande meget velsmagende kaffe på kun 6 minutter. 

www.skousen.dk 

 

FET_Bungalow5_design_SKRIVEBORDET

 

SKRIVEBORDET

Georg skrivebordet fra Trip Trap er et skrivebord der passer perfekt ind i den lille lejlighed eller i det lille kontor. Skrivebordet er lavet sådan at det sættes fast op af den ene væg og derfor fylder mindre.

 www.trendyliving.dk

 

FET_Bungalow5_design_VASEN

 

 VASEN

Kähler har i samarbejde med designer Hans-Christian Bauer skabt en række nye, smukke vaser og lysestager, som både gemmer på en inspirerende historie og som med sit karakteristiske og klassiske design bringer varme til året rundt med levende lys og friske buketter.

www.designdelicatessen.dk 

 

FET_Bungalow5_design_RULLEBORDET

 

RULLEVOGNEN

Uanset om du har et stort eller lille køkken, er ekstra plads altid en god idé. Et lille bord på hjul med mange funktioner – som skænk, til opbevaring, som serveringsvogn, mulighederne er mange. www.ellos.dk 

 

FET_Bungalow5_design_SENGETØJET

 

SENGETØJET

Alle, uden undtagelse, elsker nyt, blødt sengetøj. Mange tror fejlagtigt, at Auping kun leverer lækre senge, men de har faktisk også et stort udvalg af lækkert sengetøj. Måske det kan være første skridt på vejen til drømme soveværelset.

www.dreamingbytorp.dk 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Bungalow_Portræt_Allan Torp
Blogger, Allan Torp, Bungalow5

Hvad er Bungalow5.dk?

Bungalow5 er den primære danske blog for dem, der brænder for indretning og design i alle dets former og for dem, der søger inspiration og unikke måder til at indrette det moderne, rolige og stilfulde hjem. 

www.bungalow5.dk 

……………………………………………………………………………………………………………………………….