GEARET & GREJET – Mandesager er udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund. Gearet og grejet skal ind i boligen – se mere på mandesager.dk

 

FET_Mandesager_Singer-Porsche-911-Targa

 

Klassisk udenpå – topmoderne indeni
SINGER PORSCHE 911 TARGA

Når det ikke er i stykker, er der ingen grund til at fucke med det. Sådan lyder filosofien hos Porsche, men når det er Singer, der piller ved deres biler, er det altså helt i orden. Resultatet er nemlig gennemført genialt. Singer har specialiseret sig i at tage klassiske Porscher og udstyre dem med moderne teknik, så du kan køre rundt i et old school design uden old school problemer, og deres seneste værk er en ekstremt liret Targa. Det meste har fået en tur, så den nu ruller med en 4.0 liters sekscylindret motor med 390 hestekræfter, mens du desuden får totalrenoveret chassis, affjedring og en læderkabine med Recaro-sæder. Nøj, hvor er det en frækkert med klassiske former.

www.singervehicledesign.com

 

 

FET_Mandesager_TTRobotix-Seawolf

 

Robotten til dybet
TTROBOTIX SEAWOLF

Et GoPro-kamera styrer i forvejen på landjorden og i luften, og nu kan du rykke genialiteten ned under vandoverfladen. Uden selv at være der, endda. TTRobotix Seawolf er nemlig en fjernstyret ubåd med plads til et GoPro-kamera, som du både kan styre og modtage skud direkte på din mobil, så du slipper for at få våde fødder, men alligevel kommer ned i dybet. Det giver nogle ret fede muligheder.

www.ttrobotix.com

 

 

FET_Mandesager_Garmin-Varia-Rearview-Radar_1

 

Øjne i nakken
GARMIN VARIA REARVIEW RADAR

Det er svært at have øjne i nakken, når du tramper derudaf på cyklen, men med al den trafik på vejene, er der ofte brug for et par ekstra øjne. I hvert fald, hvis du vil undgå uheld. Og det får du faktisk med den nye Garmin Varia Rearview Radar. Det er nemlig, som navnet egentlig også siger, en radar til cyklen, der giver dig besked om bagfrakommende trafik. Systemet er let at smide på cyklen, og det er lige så let at bruge, for de to enheder er trådløse, så den bagerste spotter trafikken og sender informationerne videre til enheden på styret, hvor du aflæser køretøjernes hastighed og trusselsniveau for din sikkerhed. Det kan være meget nyttig information, og der er endda også indbyggede cykellygter til lige at banke det praktiske element op i højeste gear.

www.garmin.dk

 

 

 

FET_Mandesager_MBF-MusicMachine-3_1

 

Ekstravagant spilledåse
MB&F MUSICMACHINE 3

Det ligner en TIE Fighter, og det er slet ikke helt tilfældigt, for den her spilledåse er i stand til at spille det originale Star Wars tema fra 1977, som er nok til at give lyssværdet fuld rejsning hos de fleste Star Wars fans. Så er der selvfølgelig lige prisen, der hurtigt kan få begejstringen til at forsvinde igen, for den koster 120.000 kroner. Men sådan er det med MB&F, der tidligere har lavet vanvittige musikalske mesterværker, og den nye MusicMachine 3 er slet ingen undtagelse, for den håndlavede sag bliver kun lavet i 3 forskelige udgaver med en total på 99 eksemplarer, der er udstyret med 1.400 små pins til at lave tonerne fra Star Wars, James Bond, Mission Impossible, The Godfather, Merry Christmas, Mr. Lawrence og The Persuaders. Der kan man så sige, at du kan få pokkers meget lydanlæg med langt bedre lyd for tilsvarende skillinger, men de her spilledåser skal alligevel nok blive revet væk.

www.mbandf.com

 

FET_Mandesager_The-Lowball

 

Hardcore whisky
THE LOWBALL

Selvom det hedder et whiskyglas, behøver det jo ikke være lavet af glas. Det kan faktisk være langt sejere, hvis det ikke er lavet af glas. Beviset ser du lige her i form af det whisky-beregnede The Lowball, som er resultatet af en solid blok aluminium og en CNC-fræser, der møjsommeligt har fræset formen og konturerne i metallet, så du får en beholder, der ligger optimalt i hånden. Det er verdensklasse håndværk til dine dyre dråber.

www.discommon.com

 

 

FET_Mandesager_Lundberg-Design-Breuer-Cabin

 

Når genbrug bliver til guld
LUNDBERG DESIGN BREUER CABIN

Der er absolut intet galt i genbrug, og hvis det bliver gjort på den rigtige måde, er resultatet fantastisk. Se bare på Lundberg Designs gennemførte Breuer Cabin. Feriehytten tæt på den californiske kyst i USA er nemlig hovedsageligt bikset sammen af genbrugte materialer, så du for eksempel får rigelige mængder redwood træ og fyrretræ, mens poolen på terrassen tidligere blev brugt i et vandingsanlæg til kvæg. Det er måske noget, der giver god inspiration til et fremtidigt byggeprojekt, men udsigten er selvfølgelig svær at genbruge, så der må du finde din egen beliggenhed. Der er til gengæld også mange fede steder at vælge imellem ude i naturen.

www.lundbergdesign.com

 

 

FET_Mandesager_Solar-Paper_1

 

Papiroplader
SOLAR PAPER

Det behøver ikke fylde hele rygsækken at få strøm, når du er på farten. Se bare på Solar Paper. Det er nemlig verdens tyndeste oplader til dine gadgets, der udelukkende bruger solens kraft til at levere strømmen. Okay, med 1,1 centimeter i tykkelsen, er den jo ikke lige så tynd som papir, men navnet klinger godt, og så er den altså også pænt tynd, mens du stadig får en lille kraftkarl, der for eksempel kan oplade en iPhone fra død til superduper på to en halv time. Det tager selvfølgelig lidt længere, når der er overskyet, men den klarer stadig jobbet.

www.yolkstation.com

 

 

FET_Mandesager_Swedish-Torch-Tool_1

 

Bål i stubben

Hvis du nogensinde har brugt tricket med at splitte en træstub i fire del, sætte ild til skidtet og lave mad på toppen, er du også klar over, at selvom det er smart, giver det nogle udfordringer. Men her hjælper Swedish Torch Tool med at holde styr på det hele. Du smider simpelthen bare stålpladen på træstubben, og så har du en overflade til dine pander og gryder, mens de fire stænger sørger for at stabilisere det hele, så det ikke løber løbsk, når du fyrer op for showet.

www.sportesoutdoortools.com

 

 

FET_Mandesager_Marshall-London_1

 

Lydmobilen
MARSHALL LONDON

Når Marshall kaster sig ind i smartphone-krigen, kan du være sikker på, at der er fokus på musikken. Og lækkerheden, selvfølgelig. Marshalls nye Android-mobil er pakket ind i sort læder, som du også kender fra deres hovedtelefoner, og der er desuden blevet plads til to fronthøjtalere og to indgange til dine hørebøffer, så I kan være to om at dele musikken på én gang. Det er ret genialt. Og så kan det godt være, at specifikationerne ikke blæser dig bagover, for der er “kun” en 4,7 tommer 720p skærm med Gorilla Glass 3, en quad-core processor, 8 megapixel kamera og 16 GB indbygget lagerplads – som dog kan udvides med et MicroSD-kort. Det er jo ikke ligefrem ammunition, der vinder smartphone-krigen, men Marshall har forstand på god lyd, og det er en x-faktor, der godt kan gøre nas på fjenderne.

www.marshallheadphones.com

 

 

FET_Mandesager_The-Wave-Cabinet_1

 

Magisk indretning
THE WAVE CABINET

Wow, det her er en vild skænk. The Wave Cabinet er bygget af den chilenske møbelmester Sebastian ErraZuriz, der virkelig tryller med håndværket, for skænken er i stand til at transformere sig ved hjælp af relativt små berøringer, og det ser ret surrealistisk ud, når bølgerne ruller. Der bliver desværre kun lavet 100 eksemplarer af det kreative møbel, så selvom prisen endnu ikke er oplyst, bliver det nok et dyrt indslag til indretningen. Men det forhindrer os ikke i at nyde synet.

www.meetsebastian.com