Køkkener med spræl

De danske køkkener kan ikke ligefrem beskyldes for at have rykket sig synderligt de sidste mange år. Vi holder os fortsat til de hvide overflader. Vi må indrømme vi gerne så lidt mere Arabisk forår og lidt mindre mikroovnens revolution af madlavning, specielt når det kommer til brug af farver og materialer. Bungawlo5.dk har fundet en række køkkener hvor der er lidt mere spræl end hvad vi normalt lige er vant til.

 

FET_Bungalow_Køkken_Boform

 

Boform

Infinity er håndværk af højeste kvalitet. Fronterne i sildebens- mønster, der er fineret med gråbejdset ask, er udført i hånden i en proces, der kræver både tid og præcision. Bordplade, indhak og skuffefronter, der er smigskåret, er i spansk marmor og udført, så åretegningen er sammenhængende.

www.boform.dk 

 

FET_Bungalow_Køkken_kvanum0039_ok

 

Kvänum

Brahe-serien er et stilrent køkken, der kan tilpasses til ens personlige smag. Røget eg er for feinschmeickeren, et mørkt køkken kræver naturligvis masser af lys. 

www.kvanumkøkken.dk

 

FET_Bungalow_Køkken_Reform_HLA

 

Norm Architects for Reform

Køkkenet er enkelt, men eksklusivt i sit tidløse design. Det har ingen greb, men en bordplade, der går hele vejen rundt og indrammer det i en flot finish, som de bedste designmøbler. og med materialerne, som sjældent ses i køkkendesigns – giver et rent, råt udtryk.

www.reformcph.com 

 

FET_Bungalow_Køkken_Handcrafted Interior

 

Handcrafted Interior

Håndlavet køkkener er i høj kurs, hvor træ er fortrukket. Vælger man denne løsning, er det en god idé med et i sort olieret ask med synlige træstrukturer. Marmor har også for alvor taget sit indtog i køkkenet – gå en anelse i mod strømmen med en i grøn marmor.

www.handcraftedinterior.dk 

 

FET_Bungalow_Køkken_CPH Sqaure

 

CPH Square

Selvom træ ikke er noget nyt i køkkenet, så er denne lyse køkkenø i håndslebet og håndbejdset finér af Carolina Pine fra CPH Square alligevel ikke noget vi ser hver dag. Bordpladen er af matslebet massivt stål. Højskabene er i hvid lak med endestykker i samme finér som køkkenøen.

www.cphsquare.dk 

 

FET_Bungalow_Køkken_Reform_Norm

 

Henning Larsen Architects for Reform

Alt hvad Henning Larsen Architects sætter sit aftryk på, har stærke rødder i den skandinaviske designtradition. Målet er, at mange skal have mulighed for at få glæde af godt design. Arkitektfirmaets Reform-køkken er enkelt og inspireret af et klassisk snedkerkøkken. Designet er tidløst og materialerne holdbare. Modellen i egefinér med smukke bånd i kobber er heller ikke et køkken man ser så ofte.

www.reformcph.com 

 

……………………………………………………………………………………………………………………….

 

Hvad er Bungalow5.dk?

Bungalow5 er den primære danske blog for dem, der brænder for indretning og design i alle dets former, og for dem, der søger inspiration og unikke måder til at indrette det moderne, rolige og stilfulde hjem.
www.bungalow5.dk