Sanselighed og allerblødeste luksus

, ,

Indret dig med skønhed & velvære som sikre ingredienser, der gør dig og familien godt.
Vælg de langtidsholdbare og klassiske designs, farver og gedigne materialer, fordi forskønnelse af både krop og sjæl heldigvis aldrig går af mode.

 

FET_Liebhaverboligen_DesignCircus_Design_Velvære_duravit paiova

 
Den yderste forkælelse 
…er et helsende karbad. Karret Paiova fra Duravit er geometrisk og skulpturelt skåret, et visuelt blikfang, med alligevel en elegant afrundet kant. Vælg mellem flere størrelser, fx som det viste der måler 190 X 140 cm.
Forhandler, pris og nærmere info hos www.boform.dk
 
FET_Liebhaverboligen_DesignCircus_Design_Velvære_1 Ama_ black n white
 
Tag en lur…
Så nostalgisk og stadig så brugbart et møbel. Find en god plads til hængekøjen fra OK-Design. Den er sort-hvid mønstret i et mix af 70% bomuld og 30% nylon. Den er vævet med flere hundrede strenge for at sikre en super komfort. Den kan bruges ude og indendørs. Den er dekorativ og i sin fulde længde 398 cm. Pris 890 kr.
www.luxoliving.dk
 
 
FET_Liebhaverboligen_DesignCircus_Design_Velvære_wooden-balls-dofta
 
Velduftende trækugler
Som et alternativ til duftpinde præsenteres nu også duftkugler i fyrretræ, hvor en aromatisk olie tilsættes.
Kuglerne findes med fx. Havana Club eller Cool Cotton dufte. Placer dem i en skål eller et dekorativt fad i et hvilket som helst rum. Pris for 20 stk. 205 kr.
www.dofta.dk
 
 
FET_Liebhaverboligen_DesignCircus_Design_Velvære_Skandinavisk_KØBENHAVN_STILLLIFE.SS15
 
Aromaer, der spreder velvære
Duftlys i en ren skandinavisk indpakning og en brændetid på helt op til 45 timer. Duftlysserien er lavet af en FSC-mærket vegetabilsk voks, designet i Danmark, og findes i mange forskellige størrelser og adskillige aromaer.
Pris 249 kr. 
Forhandles via www.skandinavisk.com
 
Havet
 
Plakatfoto med helsende bølgeskvulp
Følg en indre rejse med blikket rettet mod Grenen og havet i Skagen. Se en lang række superflotte fotografier indfanget af Martin Bay, der øjeblikkelig sætter stemningen. Vælg både sort-hvide og farvede fotoplakater. Vælg blandt flere størrelser, indramningsmuligheder og motiver. Havet på Grenen, plakatfoto i 30 x 40 cm.
Pris 249 kr.
www.foto-factory.dk
 
FET_Liebhaverboligen_DesignCircus_Design_Velvære_8454
 
Naturlig og sund luft
Vaniljeplanten kan noget særligt, den bidrager til et godt indeklima og er en lianvoksende plante, der med stålwirer el. snor i loftet kan danne et levende grønt gardin. Du kan dyrke din egen vaniljeplante ved at følge anvendelsesmetoden på frøposerne, med mindre du køber færdige planter hos blomsterhandleren. Pris 100 vaniljefrø 33 kr.
www.tropica-scandi.dk
 
FET_Liebhaverboligen_DesignCircus_Design_Velvære_Bath_Location_08_Download 300dpi JPG (RGB)_215493
 
Badet i hvidt.
Med et minimalistisk penselstrøg af hvid farve i både gulvspejlet, håndklædeholderen og toiletspanden som her fra Menu, er der god base for ren karma i det vigtige ”velværelse” derhjemme.
Spejlets pris 1.995 kr., håndklædestangens pris 799 kr. og toiletspand.
Pris 1.199 kr. 
Nærmere info www.menu.as
 
FET_Liebhaverboligen_DesignCircus_Design_Velvære_kimono
 
Velværegarderoben
…hertil hører Kimonoen. En enkel raffineret koksgrå unisex vaffelvævet kimono fra Georg Jensen Damask i et tidsløst design og høj kvalitet. Vælg flere farver med og uden foer. Pris fra 820 kr. 
www.damask.dk
 
FET_Liebhaverboligen_DesignCircus_Design_Velvære_håndklæde
 
Prikkerne, der tørrer dig
Frotté luksus i neutrale og afdæmpede farver af beige, blålige og lyse farver fra Marimekko. Badehåndklæde- serie i en ekstra blød kvalitet udført i 100% bomuld. Mål 75 x 150 cm. Pris 319 kr.
www.marimekko.com
 
…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Birgit Tarp er designer, indretningsekspert og konceptudvikler i sit design studio Design Circus. Referencelisten tæller både virksomheder, interiørmagasiner og private kunder, mens livsstilsbranchens aktører også booker designs og visuelle “numre”.

www.designcircus.dk & www.blog.dk