Eggersvej 25 i Hellerup: Et nyt år truer!

,

Familien Klode Rix-Møller bakser stadig med at blive helt færdige med deres store og omfattende renovering.
Liebhaverboligen har talt med fruen i huset, Anja Klode Rix-Møller, der er ved at være godt træt af de konstante udskydelser og forsinkelser.

 

FET_Liebhaverboligen_RenoveringP1010673

 

Det nye år blev vel skudt i gang med manér. Håndværkerne er færdige, flyttekasserne er gemt af vejen og i nyder årets første måneder i fulde drag … eller?

Som vanligt i sådanne projekter er intet gået som planlagt eller forventet. Vi bor stadig på husets 2. sal, og det føles som om, at det ingen ende vil tage! Sååå 2015 er endnu ikke nydt i fulde drag, men vi håber, at vi får glæde af alle husets kvadratmeter fra sidst i næste måned. Det bliver dejligt at pakke flyttekasser ud, og få gavn af alt vores inventar! Det bliver skønt, men hvor kan man egentlig leve længe med meget få remedier.

Ok … så hvordan ser det ud i jeres hjem i øjeblikket?

Hjemmet ligner desværre sig selv! Der er naturligvis sket meget bag afdækningerne, og der begynder også at tegne sig nogle faciliteter rundt omkring. Vaskekælder og køkken har fået lagt bordplader – nu mangler vi alle fronter og finish. Badeværelsesmøbler er produceret, og står og venter på opsætning, så det må snart gå stærkt! Når huset ryddes for rod, afdækning og håndværkere vil der ske meget.

Er der en plan for endelig indflytning eller tager I bare en dag ad gangen?

Vi er stoppet med at lægge planer! Vi troede virkelig på, at vi havde nået det til jul – så vi kunne udnytte ferien til at pakke ud. Nu venter vi og ser hvad tiden bringer…. Så ja, en dag ad gangen.

Et husprojekt som det I har gang i – med de visioner, drømme og planer – kan vel aldrig blive færdigt til tiden, MEN deadline skal vel ikke overskrides med et halvt år?

Nej, det skal den ikke!! Der er noget, som er kikset helt og aldeles i vores projekt! Der har ikke været god nok styring fra Kobb Sorø (hovedentreprenør på opgaven, red.). Vi har haft problemer med levering af materialer, og så har entreprenøren prioritetet andre opgaver, hvilket har skubbet til vores planer. Vi håber snart at være på den anden side af det her rod … så vi kan få mere tid til at nyde tilværelsen.

Ser I frem til ferie, til de første solstråler på terrassen eller blot en nogenlunde fredelig hverdag uden pizzabakker og larm fra boremaskiner?

Vi ser bare frem til fred og ro – og til, at vi kan nyde hele huset. Det er desværre blevet en vane bare at gå den daglige gang gennem byggerodet til vores lille hule på 2. sal. Det bliver skønt at komme ind og nyde alle husets rum!

Hvad med børnene – er de pakket ud ad flyttekasserne?

Nej, de har fået lidt legetøj med på 2. salen, men ellers er alt fortsat pakket ned. De nævner sommetider ting, som de savner, men ”overall” så tager de det rigtig fint! Generelt går det fint med at bo som vi gør, men samtidig glæder vi os alle til at få lidt mere space og privatliv – mulighed for at lukke en dør og få lidt ro. Det bliver dejligt!

 

FET_Liebhaverboligen_RenoveringDSC_0437 copy FET_Liebhaverboligen_RenoveringDSC_0421 copy FET_Liebhaverboligen_RenoveringDSC_0414 copy FET_Liebhaverboligen_RenoveringDSC_0407 copy FET_Liebhaverboligen_RenoveringDSC_0403 copy FET_Liebhaverboligen_RenoveringDSC_0397 FET_Liebhaverboligen_RenoveringDSC_0385