Behageligt og højt til himlen

JM_KirkeskovAlle_EXT_cam04

 

Kigger du på ny bolig? Hvad med en ny adresse på en lukket vej og med et fredet område som genbo? Et sted, hvor du inden for få kilometer har adgang til dejlige badestrande, skov og et pragtfuldt havnemiljø. Det er rammerne om det nye kvarter – Torphusene 56 veldisponerede rækkehuse i Humlebæk. Liebhaverboligen har kigget nærmere på mulighederne.

For livsnydere i alle aldre …

Humlebæk er nok allermest kendt som byen hvor Louisiana ligger, men har uendeligt meget mere at byde på.
Med Laveskov og Øresund i ”baghaven” er der lange gåture og store naturoplevelser i vente. Humlebæk Havn og Sletten Havn ligger tæt ved og Simons Golf Club, med en af landets bedste baner, ligger kun 5 min. i bil fra Torphusene. Derudover byder Humlebæk på et bredt udvalg af fritidsaktiviteter for alle aldersgrupper – ja, der er masser af muligheder for et aktivt, kulturelt og socialt liv i Humlebæk.

Sydlandsk charme og nordisk kvalitet

Torphusene i Humlebæk er skabt med sydlandsk inspiration, med private haver og tagterrasser og ikke mindst hvide pudsede facader, men samtidig med en direkte nordisk karakter gennem hele byggeriet; Store glaspartier med lavenergi-vinduer, hegn, carporte i træ og gedigne materialer indvendigt giver Torphusene deres unikke karakter af nordisk kvalitet. Samspillet mellem den sydlandske varme, sjælen, atmosfæren og den nordiske funkis-stil gør Torphusene et spændende og attraktivt boligvalg for både livsnyderen, feinschmeckeren og den moderne familie anno 2013.

Livet mellem husene

Torphusene har således taget landsbyens trygge rammer og den moderne arkitekturs udtryk. Det skaber på den ene side et fællesskab og en tryghed, hvor man kan være sammen og skabe relationer, men samtidig er der privat have og tagterrasse, der giver mulighed for privatlivets fred og uforstyrret ro – lige midt i fælleskabet!

Rækkehusene opføres i fire forskellige varianter på henholdsvis 102, 111, 131 og 142 m2 i to eller tre plan, med 3 til 4 værelser, egen p-plads og mulighed for carport.
Priser fra 2,5 millioner.

For mere information kan du klikke ind på:
www.jmdanmark.dk eller skrive til jm@jmdanmark.dk.

Du kan også ringe til JM Danmark på telefon 33 45 70 00.

 

Torphusene i Humlebæk

• Ingen vedligeholdelse de første mange år

• Private haver, private tagterrasser

• Egen p-plads lige ved hoveddøren

• Kombination af privatliv og fællesskab

• Tæt på offentlige transportmidler, indkøbscenter og kulturliv

• Naturskønne omgivelser

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Fakta om JM Danmark

JM er en af Nordens førende projektudviklere af boliger og boligområder. JM Danmark A/S har siden etableringen i Danmark i 1999 udviklet og solgt mere end 1.300 boliger i Hovedstadsregionen, primært i København og på Frederiksberg. JM Danmark udvikler og opfører ejerlejligheder samt række- og klyngehuse. Af størrer projekter i Københavnsområdet kan bl.a. nævnes Askholm og Egholm på Sluseholmen samt Kajkanten og Lanternen på Islands Brygge.

 
JMGruppen_Altan_26
 
JMgruppen_KøkkenAlrum_14
 
JMGruppen_Humlebaek_JM_DK_20130128_TH_0011