Efterårsnyheder

,

Kalenderen siger at sommeren synger på sidste vers, selvom vi selvfølgelig håber på at det gode vejr fortsætter længe endnu. At efteråret er på vej betyder også at mange virksomheder er klar til at præsentere deres mange nyheder, flere er allerede i butikkerne, mens andre dukker op i de kommende måneder. Bungalow5 har fundet de bedste frem fra en række danske brands.

b52

Siden Normann Copenhagen ansatte Simon Legald som deres faste inhouse designer er det væltet ud med nye produkter. Folk lysestagerne er blot et af mange nye produkter fra hans hånd. Med Folk kan du nemt skabe dit eget univers i vindueskarmen eller på sofabordet.

www.normann-copenhagen.com

b5bog

B&O har altid stået for kvalitetsteknologi der går hånd i hånd med smukt nordisk design, og den trådløse højtaler BeoPlay A9 Nordic Sky Edition, er bestemt ingen undtagelse. De har lavet tre sæt nye fronter til den smukke højtaler, inspi-reret af de lyse skandinaviske sommeraftener.

www.bang-olufsen.com

b5

Menu har over sommeren relanceret sig selv. Alt i det velkendte brand har fået en overhaling, logo, hjemmeside og endda en Menu skrifttype. Menu har sammen med Gridy set et hul i flotte designspejle, og har altså udviklet det fine bordspejl Mememe.

www.menu.as

b510

Giv spisebordet et løft med de nye duge fra nystartede Fabula. Pigerne bag virksomheden har skabt dugen Family Dinner hvor gorillaerne nærmest opfordre gæsterne til at vælge hvilken abe der passer bedst til deres personlighed.

www.fabuladesignstudio.bigcartel.com

b511

Ferm Livings nye kollektion MORE er fuld af MERE dedikation og MERE kant. Der er meget MERE af alt det vi elsker; opbevaring, sekskanter og marmor. ferm Living har stille og roligt bevæget sig ind i alle boligens rum – vi er vilde med deres nye hængende garderobestang.

www.fermliving.com

b580

Ingen kan vel efterhånden sige at de ikke ejer noget fra Kähler, og endnu engang står de på spring for at forkæle vores hjem. Denne gang med en hel ny serie fine lågkrukker. Bellino er krukkerne døbt og er mindst ligeså brugbare åbne, som lukkede.

www.kahlerdesign.com

b599

by Nord er nok bedst kendt for sine prints på puder og sengetøj, men nu vil de også ind på spisebordet, de har nemlig netop lanceret et spisestel inspireret af vikingerne. Stellet er skabt i samarbejde med Den Røde Cottage.

www.bynord.com

Bungalow5 er den primære danske blog for dem, der brænder for indretning og design i alle dets former, og for dem, der søger inspiration og unikke måder til at indrette det moderne, rolige og stilfulde hjem. Hver dag leverer Allan, Tine og Hulda adgang til omfattende nyhedsstof, interviews og anmeldelser inden for den kreative verden, der dækker design, arkitektur, rejser, kunst, events og meget mere. Alle indlæg skrives både på dansk og engelsk – med primær fokus på det danske marked.