Nyheder på de danske landeveje …

 

bil4

Forretning og fornøjelse

En af årets smukkeste mest efterspurgte nyheder på de danske veje, er uden tvivl den nye Opel Insignia. Modellen får officiel premiere hos Andersen & Martini i weekenden den 26.-27. oktober. Den nye Opel Insignia kombinerer materialer i topklasse med det mest raffinerede design inden for ergonomi og teknologier for at levere stor og varig allround komfort for fører og passagerer. Det er således den perfekte familiebil til dem, der kræver plads, funktionalitet og sikkerhed, – og en fantastisk firmabil til dem, der værdsætter elegance, komfort og udholdenhed. Overordnet set er det lykkedes Opel at forbedre det originale Insignia-appeal, i form af nye lækre detaljer, der sublimt fremhæver det eksklusive premium-look og understreger, at her er der virkelig tale om et høj-kvalitetsprodukt. Oplev den fantastiske bil hos Andersen & Martini i weekenden 26.-27. oktober.

bil7

Snusfornuftig e-mobilitet

Volkswagen lancerer i starten af november sin første elbil, e-up! i Danmark og har i den forbindelse indgået samarbejde med Danmarks førende elbiloperatør CLEVER om hurtig hjemmeopladning og adgang til deres landsdækkende ladenetværk. Motoren yder 82 hk og e-up! er dermed den stærkeste up! til dato. Da man i e-up! har et drejningsmoment på 210 Nm fra man drejer nøglen, er bilen kvik fra start. Sammensat med den trinløse automatiske gearkasse, er e-up! underholdende at køre, ikke mindst i bytrafik, hvor e-up! føler sig godt hjemme. e-up! har en tophastighed på 130 km/t og når 100 km/t på 12,4 sekunder og 60 km/t på bare 5 sekunder. e-up! er udover at være sjov også snusfornuftig. En fuld oplad-ning fra CLEVER koster fra 23 kroner og op, idet du som kunde hos CLEVER kan få 1 kroner tilbage per kWh, hvis du har abonnement på ladeboksen. Dermed kan du tilbagelægge 100 km i en e-up! for omkring 20 kroner.

Læs mere på volkswagen.dk/e-up

bil8

Når mindre er mere …

Peugeots design- og ingeniørteam har udviklet en modig, intuitiv og moderne hatchback i et rent og elegant design. Takket være den nye fleksible EMP2 platform, som er 308´erens grundsten, har den nye Peugeot 308 kompakte dimensioner og en markant reduceret vægt (minus 140 kg). Det raffinerede interiør og innovative ”i-Cockpit” lover køreoplevelser i topklasse, mens dens lave CO2-udledning er ny reference i klassen med en version, der udleder 82 g CO2/km. Dens høje kvalitetsniveau, som er resultatet af en ambitiøs udviklings- proces, har til formål at placere den nye 308 blandt de allerbedste og afspejler Peugeots premium-strategi. Den nye 308 skal generobre mellemklassen og positioneres som et stærkt og anderledes alternativ, der er baseret på fire nøgletemaer: Effektivitet, kvalitet, køreegenskaber og design.

Læs mere på peugeot.dk

bil1

Magtfuld og forførende åben

De overlegne dynamiske kvaliteter fra Porsche 911 Turbo, ganget med køreglæden fra en åben sportsvogn. Det er opskriften bag den nye generation af Porsche 911 Cabriolet. 50 år efter den første Porsche 911 blev præsenteret og samme år som Porsche fejrede 40-års jubilæet for den første Porsche 911 Turbo, kan Porsche nu krone modelprogrammet med den mest magtfulde åbne 911 nogensinde. Den 3,8-liters 6-cylindrede boxermotor med biturbo yder 520 hk. Det giver en accelerationstid fra 0-100 km/t på henholdsvis 3,5 og en topfart på 318 km/t. Den overlegne præstation er dog opnået uden at gå på kompromis med forbruget. Den nye Porsche 911 Turbo Cabriolet samt 911 Turbo S udgaven introduceres til december, men kan allerede nu bestilles hos Porsche Center Sjælland.

Læs mere på porsche.dk