Midt om natten som musical i Tivolis Koncertsal

Musicalen ”Midt om natten” indtager Tivolis Koncertsal fra den 30. september. Det bliver et gensyn med historien om de to boligløse venner, Benny og Arnold, der er med til at skabe ”fristaden” Haveje. Her oplever de sammenhold, kærlighed og konflikt med både myndigheder og rockere. Her er sangen til Susan Himmelblå, Papirsklip, Tik Tak og selvfølgelig Midt om natten – men også en masse kendte hits fra Kim Larsens og Gasolins sangkatalog som Langebro, Rabalderstræde og Vi er dem, de andre ikke må lege med. Musicalen har spillet for fulde huse siden premieren i 2018 og nu er chancen der igen til at se bl.a. Morten Hemmingsen, Gustav Wolter, Jimmy Jørgensen, Allan Mortensen og Nina Maria Schjødt Lybæk-Larsen. En læser kan vinde to billetter til ”Midt om natten” tirsdag den 19. oktober. Værdi 1.100 kroner.

Spørgsmål: Hvornår er der endelig repremiere på musicalen ”Midt om natten” i Tivolis Koncertsal?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)