Regitses Rejseunivers

Drømmer du også om lune nætter, azurblåt hav og alenlange sandstrande?  I denne måned af rejseuniverset tager vi dig bl.a. med til paradisiske Maldiverne.

 

FET_Regitses_Rejseunivers_Rejseblog_maldiverne1

 

Drømmeferien går til…Maldiverne! 

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at Maldiverne står højt på de flestes ønskeliste, når det kommer til once in a lifetime-rejseoplevelser. Landet, der består af 1.200 flade, koralformede øer, lokker hvert år tusindvis af turister til fra nær og fjern – ikke bare på grund af klimaet og naturen – men fordi serviceniveauet og “feriefaktoren” bare er en tand højere end andre steder.

Jeg besøgte Maldiverne tilbage i juni, og selvom det var regnsæson, (det anbefales at rejse hertil mellem december-april!), så fik jeg en klar fornemmelse af landet og dets kultur. Den maldiviske befolkning er stolt af deres land, men det smuldrer desværre år for år. Den store synder er klimaforandringerne, der simpelthen oversvømmer mange af de lavtliggende øer, der ofte kun er hævet én eller to meter over havets overflade. Det er ikke en billig rejsedestination, bl.a. fordi alle varer skal importeres hertil, men brug gerne lidt ekstra og få oplevelsen med – inden det er for sent. Maldiverne er stadig enhver dykkers paradis, og øgruppen Baa Atoll huser således noget af verdens bedst bevarede koralrev. Det er et sandt paradis for alle sanser – du kan læse meget mere i min artikel “En bid af paradis på Maldiverne”, som du også finder i denne udgave af magasinet.

 

Her skal du bo

Er du til underspillet luksus og skyhøj service, vil du formentlig elske det femstjernede luksusresort Dusit Thani, der holder til på den frodige Mudhdhoo Island i det sydlige Maldiverne. Man kan enten sejle eller flyve hertil direkte fra hovedbyen Malé, og et ophold kræver minimum 3 nætter, hvis man vil have det hele med. Øen er lille, men der findes både spa- og træningsfaciliteter, fem restauranter og en af Maldivernes største infinity-swimming pools. Dusit Thani har ofte gode tilbud på ophold – så tjek hjemmesiden, inden du booker.

www.dusit.com

 

FET_Regitses_Rejseunivers_Rejseblog_maldives5

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

3 destinationer, jeg drømmer om

 

FET_Regitses_Rejseunivers_Rejseblog_cape-town

 

Sydafrika (Cape Town)
Bedste rejsetidspunkt: november-marts  

 

FET_Regitses_Rejseunivers_Rejseblog_sicily

 

Sicilien
Bedste rejsetidspunkt: maj-august 

 

FET_Regitses_Rejseunivers_Rejseblog_buenos-aires

 

Argentina (Buenos Aires)
Bedste rejsetidspunkt: oktober-marts 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_RegitsesRejseunivers_Rejseblogger_Regitse

SPØRG Regitse

Regitse Rosenvinge er 28 år, journalist her på magasinet og stiter af den prisvindende rejseblog The Copenhagen Traveler, der kombinerer eco travel med luksusoplevelser. 

Har du spørgsmål til et rejsemål eller gode idéer til fremtidigt indhold, er du velkommen til at sende Regitse en mail på regitse@mhh.dk. 

……………………………………………………………………………………………………………………………….