Regitses Rejseunivers

I årets første udgave af Regitses Rejseunivers tager vi dig med til det ultra luksuriøse Hotel Emirates Palace i Abu Dhabi, du får restauranttips til en mini-weekend i Reykjavik, og så får du chancen for at komme på eksklusiv gourmet-tur til Italiens spisekammer, Umbrien. God fornøjelse!

 

FET_RegitsesRejseunivers_rejseblog_Vinmarker-ved-Chianti-Umbrien-Italien-Hideaways

FET_RegitsesRejseunivers_rejseblog_Truffle-Hunting

 

Kom på eksklusiv gourmet-tur til Umbrien 

Er du vild med italiensk gastronomi og kultur? Og vil du have en (rejse)oplevelse ud over det sædvanlige? Så har du nu chancen for at komme på gourmetrejse til Umbrien og Toscana med Hide-aways og The Copenhagen Traveler fra den 27. til 31. maj. Umbrien er kendt som værende Italiens grønne hjerte med masser af udsøgte delikatesser som f.eks. trøflen, mens Toscana byder på fantastisk natur og lækre vine. Undervejs på rejsen besøges nogle af regionernes bedste spisesteder (blandt andet to Michelinrestauranter) og vingårde, ligesom man kommer på traditionel trøffeljagt med hund og lægger vejen forbi en ægte italiensk oste- og pastaproduktion. Hotellet er beliggende i en gammel, charmerende middelalderby cirka to timers kørsel fra Rom. Turen er med dansk rejseleder, og der er et begrænset antal pladser, hvorfor det er først til mølle.
Pris pr. person: 11.995 kr. For mere information send en mail til

info@thecopenhagentraveler.com
eller ring til Hideaways på telefon 3529 4646.  

 

FET_RegitsesRejseunivers_rejseblog_Emirates Palace1

FET_RegitsesRejseunivers_rejseblog_Emirates palace 2

 

Guld og glamour på Emirates Palace i Abu Dhabi 

Indgår ekstraordinære rejseoplevelser som en del af dit nytårsfortsæt? Så kan jeg varmt anbefale dig at tage turen til ét af verdens mest luksuriøse hoteller beliggende i hjertet af Abu Dhabi, Emirates Palace. Sidstnævnte er i Kempinski- kædens varetægt, men det adskiller sig alligevel enormt fra andre fem-stjernede hoteller rundt om i verden.

Med en placering lige ud til Den Persiske Golf og med en privat strand, der strækker sig næsten 1,5 kilometer samt en kæmpe landskabshave, er der lagt op til afslapning på højeste niveau. I det øjeblik, man træder ind af dørene, mødes man af guldbelagte vægge (den ægte vare!), glitrende gulve lige så langt øjet rækker og en service, der ikke findes magen til ret mange andre steder i verden. Men hvad enten du tjekker ind som gæst eller blot besøger hotellet for en dag, så giv dig tid til den famøse Afternoon High Tea-seance, som byder på et væld af lækre kager, scones, sandwiches og naturligvis kaffe og te. Det er dog ikke hvilken som helst kaffe, du får serveret – der er nemlig guld i.

En ’gold cappuccino’ på Emirates Palace er den ultimative souvenir, hvis du vil have et stykke af den ekstravagante livsstil med dig hjem!

For yderligere information se www.emiratespalace.ae 

 

FET_RegitsesRejseunivers_rejseblog_kitchen bar

FET_RegitsesRejseunivers_rejseblog_grilllmarket

 

På (mad)eventyr i Reykjavik 

De, der har sat deres fødder på islandsk jord, ved, hvor fantastisk et rejsemål det er, men den storslåede natur er ikke det eneste, der er værd at rejse efter.

Hovedstaden Reykjavik er gået hen og blevet en vaskeægte ’foodie’ destination, som madentusiaster fra hele kloden valfarter til.

Èn af mine seneste artikler på www.thecopenhagentraveler.com omhandler fem af byens fineste gastronomiske perler på nuværende tidspunkt, og på menuerne finder man alt fra hvalkød til askeskyr og lammehjerter. Hvis ikke den traditionelle islandske madkultur frister, er der masser af andre retter at komme efter. Her er de fem steder, du skal holde øje med, hvis du selv skal en tur til Island:

Kjallarin (Kitchen Bar)
Dill
Fish Market
Kopar
Grillmarket 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_RegitsesRejseunivers_Rejseblogger_Regitse

Om Regitse

Regitse Rosenvinge er 28 år og bosat i København. 

Hun er rejseskribent, tekstforfatter og stifter af rejsebloggen The Copenhagen Traveler, som omhandler rejser og luksuslivsstil.

Har du rejserelaterede spørgsmål, som du gerne vil have svar på?
Så skriv til Regitse på regitse@mhh.dk. Alle spørgsmål besvares, og hver måned udvælges ét, som trykkes i magasinet. 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….