Facelift og rynkebehandling

FET_Caci-Treat-01

 

Hører du til dem, der gerne vil sikre sig en sund og frisk hud hele livet igennem findes der et væld af muligheder. Men synes du at botox og fillers er unaturlige eller at kirurgi er for drastisk, er der heldigvis andre behandlinger. En af dem er CACI, som bl.a. udføres hos CACI Treat i Holte. En klinik grundlagt af Anja Christine Røgind, uddannet sygeplejerske og certificeret CACI behandler hos CACI International i London. 

CACI – styrketræning for ansigtet

”CACI er et fantastisk alternativ til alle, der ønsker en afslappende behandling, der giver et naturligt udseende,” fortæller Anja med entusiasme, og fortsætter: ”Med CACI træner man så at sige musklerne i stedet for at lamme dem, som det er tilfældet med f.eks. Botox.”

Behandlingen udføres med en medicinsk dokumenteret maskine der sender mikrostrøm gennem ansigtets muskler. Den er smertefri og man mærker højst lidt prikken og efterfølgende kan man opleve en let rødmen. Det strammer ikke blot muskulaturen op, men øger også cellernes energiproduktion og dermed dannelsen af collagen og elastin, som er med til at give en smuk og sund hud med færre og mindre rynker.

 

FET_Caci-Treat-04

 

Facelift, kæbeløft, numseløft, peeling og microdermabrasion
– valget er dit 

Hos CACI Treat udfører Anja kun CACI behandlinger og er derfor specialist på netop dette område. Ud over facelift kan hun også afhjælpe poser under øjnene, lave jawlift og numse-/balleløft samt udøre skånsomme peelings og microdermabrasions. 

“Man kan evt. prøve en behandling for at vurdere om det er noget for en. Men ønsker man maksimal effekt og lang holdbarhed, anbefaler jeg 10 behandlinger med 1-2 behandlinger pr. uge efterfulgt af en vedligehold- ende behandling hver 6.-8. uge, for at bevare det ønskede resultat. Man kan sammenligne det med at gå til fitness. Det skal man også gøre regelmæssigt, hvis man ønsker at opretholde effekten,” siger Anja. 

Gør som Jennifer Aniston

Og effekten er til at få øje på: CACI behandlingen strammer ikke blot huden op, men udglatter også fine linjer, lysner mørke rande under øjnene og giver en strålende glød og et frisk udseende. Kliniske undersøgelser har vist at dybden af rynker reduceres med op til 70% efter blot 5 behandling- er og at hudens elasticitet øges med op til 88% efter 10 behandlinger. Det har man allerede fundet ud af i både England og USA, hvor en række celebrities har fået øjnene op for behandlingen. Og Caci har netop i UK vundet prisen som årets (2019) antiage behandling. 

”Vi har både kunder i starten af 20-erne, der vælger CACI som en forebyggende behandling, og kunder på over 80 år, hvor behandlingen har en mere reparerende og opbyggende funktion,” forklarer Anja og slutter:

”Det er vigtigt for mig, at mine kunder føler sig godt tilpas og i trygge hænder, når de kommer på min klinik. Derfor gør jeg en stor indsats for at sikre en afslappet atmosfære hvor alle føler sig velkomne og kan slappe af. Uanset alder, udseende og køn.”

 

Januar tilbud

Resten af januar måned kan du købe 1 stk behandling med 50% rabat og/eller et klippekort med 10 behandlinger med 20% rabat (hvor du i forvejen får 3 behandlinger gratis). 

Køb inden 31. januar 2019 og brug når du ønsker det. Køb på caci-treat.dk

 

Caci Treat
/ Ved Anja Christine Røgind
Holte Midtpunkt 20, 2. sal, 2840 Holte

Tlf. 2254 6908, www.caci-treat.dk

 

FET_Caci-Treat-06